Celebrity News

Pakleni plan Kijanua Rivsa zauvek će promeniti Aleksandrin život!

Iako se o njihovoj veridbi već pričalo, pojavili su se novi detalji...

Pakleni plan Kijanua Rivsa zauvek će promeniti Aleksandrin život!

Nakon što su se prošle godine pojavili zajedno u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu, njihova ljubav svakodnevno puni redove inostranih tabloida. Iako su mnogi sumnjali da će ova veza opstati, nedavno se čak pojavila i vest da su se Kijanu i Aleksandra Grant verili. 

Tablodi „Woman's day” preneo je da se Aleksandra pohvalila svojim prijateljicama da je holivudski glumac pripremio pravo iznaneđenje na dan njenog rođendana...

- Aleksandra je rekla prijateljicama da ju je Kijanu zaprosio u svom domu u Holivudu na njen rođendan, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuvao njegov omiljeni kuvar - rekao je izvor za pomenuti tabloid, ali ni jedno od njih dvoje nije potvdilo ova nagađanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ㅡ (@mtothekr)

Sada, ako je verovati stranim medijima, pojavili su se novi detalji. Izgleda da Kijanu planira da svoju lepšu polovinu zaprosi na Božić, a venčanje bi moglo da se odigra u Nemačkoj. 

– Možda se venčaju u Nemačkoj. Super im je bilo tamo tokom snimanja, žive u nekom svom balonu dok je na snazi karantin, što ih je još više zbližilo. Uskladili su se na svim poljima i odnos im se dodatno učvrstio – otkrio je izvor i dodao: 

- Kijanu je rekao prijateljima da je spreman da zaprosi svoju devojku i to verovatno tokom božićnih praznika, Aleksandru smatra svojom srodnom dušom. Svi su presrećni zbog njih i jedva čekaju zvaničnu objavu lepih vesti.

Krizna vremena donose teške situacije: Saška Janković raskinula veridbu!

Kijanu i Aleksandra - Istinska ljubav ne ogleda se u fizičkom izgledu

Nakon što je Kijanu Rivs prošle godine predstavio svoju devojku, mnogi su negativno komentarisali njen izgled i isticali kako ona nije dovoljno dobra za njega. Aleksandra izgleda starije, a zbog sede kose mogima nije bila simpatična. Međutim, Kijanu se nije obazirao na ove priče, uživa u ljubavi, a nedavno je čak i promenio imidž nakon 20 godina. 

Zašto neguje ovakav izgled, objasnila je pre nkog vremena na svom „Instagram” profilu...

- Osedela sam puno pre vremena, u dvadesetima, i farbala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok više nisam prestala da tolerišem toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane "plava"... Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u koje god doba života - napisala je na „Instagramu” i dodala: 

- Ako žene stradaju od nametnutnih standarda lepote, haje da razgovaramo o tim standardima - napisala je Rivsova devojka.

Fatalna ljubav nakon velikog razočaranja: Verila se Gven Stefani

Mnogi se ipak, bez obzira na sve, nadaju da će Kijanu Rivs uskoro stati na „ludi kamen”. U životu mnogo je propatio, a 35 godina živeo je potpuno sam. Red je i da se ovaj neženja konačno skrasi, a kako je govorio o surovom svetu u kom živitmo, podsetite se u nastavku...

- Mrzim svet u kojem muškarci oblače svoje žene kao prostitutke, otkrivajući sve što treba da bude sakriveno. Svet gde nema koncepta časti i dostojanstva. Gde licemeri viču da veruju u Boga, sa flašom alkohola u ruci i odsustvom razumevanja religije. Gde se skromnost smatra manom. Gde su ljudi zaboravili ljubav, već samo gledaju kako da se okoriste od partnera.Gde momčići u klubovima ispijaju novac svojih roditelja uz primitivne zvuke i odvratne grimase, a devojčice se zbog toga u njih zaljubljuju. Gde se muškarci i žene još dugo neće razlikovati i gde se sve to naziva slobodom izbora. Ja to jednostavno ne mogu da prihvatim. Ja biram drugačiji put!

Komentari (0)

Loading