Celebrity News

Anastasijino misteriozno putovanje - Ko je s druge strane objektiva? (FOTO)

Anastasija Ražnatović ovih dana uživa u Dubaiju, a sa ove destinacije sve svoje fanove pozdravila je novom fotografijom...

Anastasijino misteriozno putovanje - Ko je s druge strane objektiva? (FOTO)

Anastasija Ražnatović, tmurnu svakodnevicu, zamenila je vrelim i sunčanim Dubaijem. Uživa punim plućima, a čini se i da se dobro zabavlja. Ono što mnoge interesuje je, ko zgodnoj pop zvezdi pravi društvo na putovanju. To još uvek nikom nije otkrila. 

Beg iz učmalosti 

Prelepa Cecina ćerka ovih dana uživa na vrelom pesku Dubaija, međutim njene pratioce interesuje s kim uživa na ovoj destinaciji. Mlada zvezda u usponu pakazala je delove predivne plaže, međutim sve fotografije koje je objavila uslikao je neko drugi.

Budući da svoj privatni život čuva samo za sebe, dečka Đorđe Kulića samo nekolilo puta pokazala u javnosti.

Anastasija Ražnatović: Vidim sebe kao normalnu devojku koja se ne razlikuje od anonimnog sveta

Nedavno je čak isplivala i informacija da se lepa Anatasija udaje, ali ona je sve to objasnila na svoj svojstven način - tiho i misterizno. 

– Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno. Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada to ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti – rekla je Anastasija nedavno. 

Veza s Novosađaninom oduvek je intrigirala javnost, a sada se mnogi pitaju da li je joj on pravi društvo na egzotičnom putovanju. 

Anastasija Ražnatović: Mama je u cvetu mladosti, fenomenalno izgleda i volela bih da se uda

 

Komentari (0)

Loading