Celebrity News

Pravi raj pred praznike - Šta radi Aleksandra dok Filip krišom snima?

Aleksandra Prijović počela je da ukrašava dom pred praznike, a evo ko joj u svemu pomaže...

Pravi raj pred praznike - Šta radi Aleksandra dok Filip krišom snima?

U domu Živojinović-Prijović ovih dana je praznično i veselo. Nakon proslave Aranđelovdana, koja je zbog trenutne epidemiološke situacije prošla skromno i u krugu porodice, članovi domaćinstva svakodnevno uživaju u malim radostima. 

Prethodnih dana, družili su se u domu Živojinovića, što je Aleksandra i pokazala na svom „Instagram” nalogu. Grleći svog sina Aleksandra, Prija je svima koji slave Aranđelovdan poželela sve najlepše, a zatim posle toga pokazala i kakva je atmosfera u njenom domu. 

Prijovićkina izjava pokrenula sumnje – Nije u dobrim odnosima s Brenom?

Budući da uživa u sitnim radostima, popularna pevačica objavila je snimak kako se u njihovoj kući praznična atmosfera lagano zahuktava. Filipova majka, Zorica Nakić bila je Prijina asistentkinja u kićenju prelepog  božićnog drvceta, a celokupna slika ovog divnog doma mnoge je raznežila. 

Deluje toplo, ušuškano, a sve ovo krišom snimao je Aleksandrin suprug, Filip Živojinović. 

Sandra je omiljena u porodici Živojinović, a da li i Prija misli tako?

U njihovom domu i prethodnih godina bilo je veselo i razigrano, jelka se uvek ukrašavala na vreme, a detalji za kićenje uvek su bili pažljivo birani. Pored mnogobrojnih prošlogodišnjih prazničnih dekoracija, pored Sekinog božićnog drvceta, Aleksandrino je odnelo apsolutnu pobedu. 

U iščekivanju kako izgleda ovogodišnje, pogledajte kako je izgledala dekoracija pred doček 2019. godine...

Komentari (0)

Loading