Celebrity News

Mirka u detinjstvu prošla pakao: Govorili su mi da sam seljančica!

Mirka ne krije da je u jednom periodu bila žrtva vršnjačkog nasilja...

Mirka u detinjstvu prošla pakao: Govorili su mi da sam seljančica!

Popularna glumica Mirka Vasiljević progovorila je o do sad nepoznatim detaljima detinjstva. Naime, supruga Vujadina Savića otkrila je da se njeno odrastanje umnogome razlikovalo od odrastanja druge dece, budući da je sa samo pet godina ušla u javni svet. 

Bavila se manekenstvom i drugim projektima. Iako je to bilo lično njeno zadovoljstvo, kao i njene porodice, gorčina zbog toga što je bila posebna ipak je postojala. Njeni vršnjaci rugali su joj se i zbijali neslane šale na njen račun, a sve zbog njenog velikog talenta. 

Mirka Vasiljević u teškoj situaciji: Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju, ovo je bolna istina!

– S pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred, bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od druge dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun – da sam seljančica, da igram u opancima... Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – prisetila se glumica jednom prilikom u razgovoru za „Pink.rs”.

Kada se 2005. godine našla u žiži javnosti zbog glavne uloge u filmu "Mi nismo anđeli"  problemi u njenoj okolini postajali su sve intenzivniji...

Mirka Vasiljević zna svoje PRIORITETE, ali priznaje da BEZ OVOGA NE MOŽE

– Mislila sam – ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Dobijala sam komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata. I tada sam promenila broj, koji i dan-danas imam. Mama mi je rekla: „Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni da mogu da te dobijem!” Pričala sam tada s roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao da su sve to propratne stvari s kojima ću se s vremenom izboriti – objasnila je Mirka.

Zbog pandemije koronavirusa, Mirku Vasiljević trenutno nemamo prilike da gledamo ni u pozorišnim, ali ni novim televizijskim komadima, budući da je zbog trenutne epidemiološke situacije sve stavljeno na pauzu. Bez obzira na to, uvek možemo da se podsetimo njenih dosadašnjih projekata i da s nestrpljenjem očekujemo nove.

Komentari (0)

Loading