Celebrity News

Prvo pojavljivanje Severine Kojić nakon spekulacija o razvodu!

Severina Kojić sinoć se prvi put pojavila na premijeri filma u Zagrebu. Mnogi spekulišu da nikad bolje nije izgledala...

Prvo pojavljivanje Severine Kojić nakon spekulacija o razvodu!

Severina Kojić koja je krajem leta preležala koronavirus, sinoć se prvi put pojavila u javnosti na premijeri filma u Zagrebu. Mnogi su diskutovali da lepa Splićanka nikad bolje nije izgledala, a svi se pitaju da li je razlog tome što je u ljubavi ponovo sama. 

Čini se da je ona srećna i zadovoljna, a o svom javnom pojavljivanju pisala je i svojim pratiocima na „Instagramu”. 

– Sinoć sam bila na premijeri filma „Kumek”. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih reditelja, na odličnom krimiću s primesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu se pojavio i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri „Kuma” pojavi Al Kapone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala. 

Nakon razvoda od Severine Igor se potpuno okrenuo veri?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je sve vreme nosila i interesantnu masku na licu na kojoj je pisalo „Vratiće se Valter”, a budući da je i sama bila jedna od Covid obolelih, doduše asimptomatskih, dodatna opreznost nije na odmet. 

– Prebolela sam koronu, nisam imala simptome, neki moji prijatelji su imali jake simptome, umirali od nemoći, ali hvala bogu, svi su živi. Jedna moja poznanica iz Splita je opisala svoju priču kad su je prikopčali na respirator. Sportistkinja, mlada, troje dece… Rekla je da je poželela da umre. Neki kažu da korona dolazi u još gorem obliku. Neki kažu da nam dolaze svemirci. Svašta kažu, ali vi slušajte svoju savest i vodite brigu o sebi i drugima – glasila je Severinina objava na „Instagramu” nakon što je prebolela ovaj opaki virus. 

Severina Kojić uputila apel: Zaraženi koronom nisu gubavci!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je apelovala i da se poštuju epidemiološke mere...

Molim vas, nosite maske i čuvajte se. I nemojte biti jedna od „brojki”. Volim vas – poručila je pevačica na kraju objave.

Severinin, još uvek neobjašnjiv odnos s Igorom, poslednjih meseci puni novinske redove i naslovnice, ali odgovor od same pevačice šta se u njihovoj ljubavi zaista događa, još uvek nismo dobili. Ovo je ujedno i Severinino prvo pojavljivanje u javnosti nakon spekulacija o razvodu od supruga Igora Kojića. 

Komentari (0)

Loading