Celebrity News

Kaća Živković tužna i očajna - Ocu se vratila bolest, a posla nema!

Kaća Živković progovorila je o teškim trenucima koje su zadesile njenu porodicu...

Kaća Živković tužna i očajna - Ocu se vratila bolest, a posla nema!

Kaća Živković nedavno je putem „Instagrama” otkrila da se oseća loše, a sada je konačno progovorila o pravim razlozima njenog nezadovoljstva.

Osim toga što je direktno pogođena novim merama, jer nema nastupe i ne zarađuje, otkrila je da joj je otac bolestan od karcinoma. 

- Nisam trenutno raspoložena za neke nove projekte. Ne znam kako moje kolege podnose ovu situaciju, nisam se susretala sa njima, ali ja je podnosim jako loše. Ne mogu da se izborim sa tim što ne radim. Poremetila me je cela ta situacija oko korone. Osim toga, tata mi je bolestan, pa se i tu dodatno čuvam, tako da ne izlazim previše, ne družim se previše sa prijateljima, nego gledam da budem izolovana - rekla je pevačica za "24sedam" i dodala:

Kaća slomljena i bez snage: Osećam se loše, a ništa nisam skrivila!

- Gledala sam sebe na televiziji i u nekim intervjuima gde izgovaram: Znate kako, ja sam puna života, a moj izraz lica govori suprotno i rešila sam stvarno da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem da sam puna života. Dok ne bude bolje, ne želim da se pojavljujem u javnosti. Korona me je onemogućila da radim, a meni se socijalni život zasnivao na poslu. Tu sam se i družila i imala mnogo više elana i da izađem nakon posla. Meni je moj posao najbitniji pored porodice. Na sve to, mučna je i situacija sa tatom koji se razboleo, operisan je, ali se karcinom vratio. Osim toga, tu je milion problema. Ne mogu da glumim sreću i da ljudima plasiram nešto što nije tako.

Katarina Živković KRIJE svoju emotivnu vezu?

Kaća je otkrila da je njen otac uspešno operisan, ali da se bolest ipak vratila. U fazi je metastaze i cela porodica je pogođena ovom lošom vešću. Budući da je situacija teška u zdravstvenim ustanovama, pevačica ističe da zbog toga dodatno strahuje. 

- Tata ima karcinom debelog creva, operisan je pre nekoliko meseci i išao je na hemoterapije. Nažalost, nakon toga smo uradili sve moguće analize, išao je na skener, na magnetnu rezonancu, tumor-markere i ispostavilo se da se tumor vratio, to jest da je metastazirao i sad krećemo ispočetka i svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid-bolnice. Sad nema mesta za onkološke bolesnike, ne smeš ni najobičniji grip da imaš. To je malo i nepravedno, ali mi nećemo odustati - rekla je Katarina s nadom da će sve ipak izaći na dobro. 

Komentari (0)

Loading