Celebrity News

Nakon spekulacija o razvodu i kritika fanova: Šeherezada okreće novi list

23/11/2020

Najpoznatija turska glumica ponovo u centru pažnje

Nakon spekulacija o razvodu i kritika fanova: Šeherezada okreće novi list

(Photo by S. Alemdar/Getty Images via Guliver

Halit Ergenc i Berguzar Korel glavna su tema turskih medija šta god da urade. Prvo se nagađalo da je njihov brak u velikoj krizi jer je navodno Halit bio neveran svojoj lepoj supruzi.

Poznati par je prkosio glasinama tako što su na društvenim mrežama objavljivali fotografije na kojima su predstavljali pravu porodičnu idilu.

 

 

Ipak, to fanovima nije bilo dovoljno, pa su se obrušili na lepu Šeherezadu s komentarima da joj je vreme da smrša nakon drugog porođaja. Naime, glumica je dobila koji kilogram viška otkad je u martu rodila drugog sina. Čini se da je glumici dosta svega, pa je na svom "Instagram" profilu objavila da je spremna za velike promene u životu.

Naime, kako je otkrila na Instagramu, glumica kreće na dijetu, a počela je i s treninzima.

‒ Sada sam spremna. Ušla sam u proces mršavljenja. Moje telo će izgledati onako kako ja želim. Tada ću biti srećna ‒ napisala je Berguzar  pored fotografije u sportskom izdanju.

 

 

 ‒ Odlučila sam da se bez stresa oprostim od deset kilograma koje sam dobila u trudnoći. Želim da se rešim kilograma na koje moje telo nije naviklo i koji mi uzrokuju bol, ali tako da ne žrtvujem svoje užitke. Više fizičke aktivnosti, tri obroka, puno vode, rana večera... I naravno, planiram da izbegavam šećer i gluten. Spremna sam na ovo tek devet meseci nakon porođaja. Na težini možete izgubiti ona kada vi to poželite. Ako nađem vremena, podeliću sa vama korisne savete  ‒ napisala je lepa glumica.

 

 

Podsetimo, Berguzar, koja sa suprugom Halitom ima i desetogodišnjeg sina Alija, ovog leta našla se na meti mnogih kritika i uvreda, i to nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju u kupaćem kostimu.

Komentari (0)

Loading