Celebrity News

Život ih je iznenadio: Marina Ćosić otkrila pol bebe, a i ime je spremno!

Glumica ne krije sreću...

Život ih je iznenadio: Marina Ćosić otkrila pol bebe, a i ime je spremno!

Početak nove 2021. godine Marini Ćosić doneće neizmernu sreću i radost. U januaru ostvariće se u ulozi majke, a nakon veridbe i venčanja s Nikolom Mirkovićem, ovo je najlepši događaj koji će zadesiti njihovu porodicu u sumorno vreme pandemije. 

Vedar duh njeno je drugo ime, a evo kako se ona oseća u trudnoći...  

Odlično se osećam. Dugo nisam bila ovoliko ispunjena energijom, entuzijazmom i srećom, a razlog je što novi, mali život dolazi na svet – rekla je lepa glumica za magazin “Gloria”, a zatim otkrila da je oduvek priželjkivala da bude mlada mama. 

Marina Ćosić je stekla popularnost u seriji "Istine i laži", a da li znate njenu ROĐENU SESTRU?

– Moja majka je sestru rodila u 25. godini, a mene u 32. Pričala je kako je imala snage i elana da se posveti nama, našem razvoju, poslu, svemu što joj je tada trebalo. Smatram da sam sa 25 godina odrasla. Završila sam fakultet, radim, ostvarujem planove koje sam postavila. Imala sam i sreću da upoznam supruga Nikolu sa kojim sam poželela dete. Planirali smo bebu, ali kao što kažu: možete da planirate, ali beba dođe kada ona hoće. Sve se poklopilo. Trudnoća je došla u pravo vreme.

Ovim putem otkrila je da nosi devojčicu, iako je njoj i suprugu zaista bilo svejedno kog pola će biti beba. Međutim, život ih je iznenadio: 

– I meni i suprugu je bilo svejedno da li ćemo dobiti sina ili kćerku, pa smo smislili oba imena. Mislili smo da nosim dečaka, a kad smo saznali da je devojčica, nismo mogli da verujemo – iskrena je glumica, koja još ne želi da otkrije za koje ime su se odlučili.

Prelepa glumica ističe da će se poroditi carskim rezom samo ukoliko to bude zaista neophodno, a strah od porođaja ne postoji kao kod većine žena, piše “Gloria”.

– Samo ukoliko bude postojao opravdani razlog da se porodim carskim rezom, prihvatiću to. Volela bih da isprobam granice svog tela, da vidim šta sve može da iznese. Aktivna sam trudnica, dosta se krećem. Krenuću i na trudničke vežbe da bih se što bolje pripremila za porođaj. Cilj tih vežbi je i mentalna priprema.

Marina ostala bez posla nakon što se pročulo da je trudna! Ovo su mi uradili!

Marina punim plućima uživa u životu, a trudnoća joj mnogo prija. Oko prekomerne kilaže uopšte se ne opterećuje. 

– Sem loptice od stomaka, nisam se ugojila u nogama, rukama, licu. Čak ni ne otičem. Mislila sam da ću biti velika kao trokrilni ormar jer volim da jedem, ali ništa od toga. Nisam jedna od onih trudnica koje uzimaju samo meso i salate. Zdravo se hranim. Svesna sam da je bebi potrebno sve, pa jedem kao i ranije. Jedino mi organizam malo više traži slatko, pa uživam u maminim domaćim kolačima i voću.

Marinina ranija objava na „Instagramu” spontano je otkrila da očekuje deovjčicu, evo kako je ona to tada naglasila: 

- Nas dve smo danas, doduše kao i svakog dana, u akciji s jednog kraja grada, na drugi. Malo pomažemo tati koliko možemo, malo nešto što treba mama da završi. U principu, najviše bekana ovde radi, za sve. Drugim rečima, dozvoljava mi da budem aktivna i da mogu da završim obaveze pre nego što ona dodje, bez obzira koliko joj je naporno, koliko je stiskam pojasom, neudobnim cipelama itd. Car je ova beba, veliki. Šta je ona sve doživela sa nama ove godine, to neko za 30 godina života ne doživi. Jedva čekam da dodje! A do tada nas čeka još puno toga da sredimo.

Komentari (0)

Loading