Celebrity News

Saša Joksimović obožava suprugu: Kada nismo zajedno treba mi psihijatar

Ljubav koja se svakim danom sve jača

Saša Joksimović obožava suprugu: Kada nismo zajedno treba mi psihijatar

 Glumac Saša Joksimović (38) i njegova supruga, producentkinja Nevena Joksimović (37), u braku su više od decenije. Njihova porodica je izgrađena na temeljima iskrene ljubavi, koja je započela još u srednjoj školi.

Sin Ilija je njihovu sreću učinio potpunom, a oni ne skrivaju da se vole kao prvog dana. Saša je još jednom i na društvenim mrežama pokazao koliko je ludo zalubljen u svoju Nevenu.

 

 

- Volim te tvoje pravilne crte lica, tu simetriju, tu perfektnost, pa i te svetlucave zezalice na tvojoj kosi. Volim kad se ujutru prvi probudim pored simetrije, a ti topla ko termos. Ustanem lagano i skuvam ti kafu, pa te budim jer se ohladila, onako kako ti voliš. Volim sve tvoje... Ne volim kad nismo zajedno, tad mi treba psihijatar... Volim kad gledamo seriju pa dve sezone u cugu. Ne volim što te toliko volim. Kad sam sam boli me glava, kad si tu sve to prođe... Volim te -  uputio je Saša emotivne reči svojoj supruzi.

 

 

 

 

Da je Saši supruga neiscrpna inspiracija za razgovor, i  da su odličan tandem, uverili smo se na nedavnom snimanju za magazin "Story".

 Nasmejani i zaljubljeni kao na početku, iskreno i bez imalo uvijanja pričali su nam o svom odnosu i porodičnim vrednostima koje neguju. 

– Kada su odnosi u braku i porodici normalni, nijedna tema ne može da bude problem. Meni je Saša najveća podrška i o poslu najviše volim s njim da razgovaram. Ono što on zna, ne zna niko drug, rekla je Nevena a Saša je istakao koliko je ponosan na nju.

 

 

– Imate one ljude koji, ako imaju lepu ženu pored sebe, prave ljubomorne scene i uništavaju život. Meni imponuje, jer kad je ona lepa, ja sam još lepši. Ponosan sam na njenu upornost, ljubav prema životinjama, sitnim stvarima koje život čine lepim. I jedno je tačno – da bi brak uspeo, partneri moraju da budu isti ili slični i da vole iste stvari. Ona priča da se suprotnosti privlače, kod mene to "ne piju vodu". – bio je iskren Saša.

Komentari (0)

Loading