Story Café

Saša Joksimović: Veoma sam ponosan na sina

Autor: | 25/04/2018

Saša Joksimović: Veoma sam ponosan na sina

Glumac Saša Joksimović proslavio je deveti rođendan naslednika Ilije za koga kaže da možda likom podseća na suprugu Nevenu, ali je karakterno isti on

Simpatični glumac Saša Joksimović (36) i njegova supruga Nevena pre nekoliko dana priredili su zabavu svom sinu Iliji za njegov deveti rođendan. Ponosni roditelji, osim s prijateljima i rodbinom, svoju sreću želeli su da podele i s drugarima svog naslednika pa su slavlje organizovali u igraonici.

Dok su odrasli uživali u druženju i zakusci, deca su se radovala svim rođendanskim sadržajima u prostoru koji je, prema slavljenikovoj želji, bio dekorisan bojama njegovog omiljenog fudbalskog tima Atacante.

– Ilija već pune četiri godine trenira u tom klubu i veoma je talentovan igrač. Voli taj klub i svoje saigrače i bilo mu je baš drago kada su se oni sa svojim roditeljima odazvali našem pozivu. Mi smo svi jedna velika familija – priča ponosni tata i dodaje da mu je bilo puno srce kada su svi zajedno oduvali svećice s torte koja je takođe bila u klupskim bojama.

– Ilija je bio presrećan, mislim da mu je ovo najlepši rođendan. Nadam se samo da je tom prilikom poželeo neku želju. Kada je bio mali, uvek sam ga na to podsećao, međutim, sada sam zaboravio. Bez obzira na to, mislim da je dobio sve poklone o kojima je sanjao. Čim je započeo otvaranje darova, unapred je znao šta će se unutra naći te smo se našalili da je on mnogo ranije poručio svoje poklone.

Pre nego što su torta i duvanje svećica došli na red, sve goste oduševila je emotivna video-poruka koju su Joksimović i njegova supruga namenili sinu.

– Prema supruginoj ideji, pustili smo video koji je obuhvatao snimke i fotografije čitavog Ilijinog odrastanja, uključujući poslednji pehar koji je dobio sa fudbalskom ekipom. U pozadini je išla pesma "Pukni zoro" koju svi mnogo volimo, tako da je sve bilo veoma emotivno – priča glumac i objašnjava da je upravo gledajući taj snimak shvatio koliko je ponosan na svog naslednika i sve njegove uspehe ali i greške:

– Ilija je dobar đak, prvo polugodište drugog razreda završio je sa svim peticama. Odgovoran je i voli sve svoje obaveze oko škole da završi pre nego što započne igru. Likom podseća na suprugu dok je karakterno isti ja. Voli fudbal, slikarstvo i šah. Vrlo je disciplinovan i lepo vaspitan. Ne može baš u svakom momentu da bude miran "kao bubica", živo je dete, ali ponosan sam na sve njegove korake, čak i kada su pogrešni.