Celebrity News

Konačno srećna i spokojna: Luna pokazala novo ruho svog i Markovog doma

Mlada rijaliti zvezda pokazala je dekorisan dom za praznike...

Konačno srećna i spokojna: Luna pokazala novo ruho svog i Markovog doma

Luna Đogani i Marko Miljković svom domu dali su novo ruho, a sada se buduća mama na „Instagramu” pohvalila kako izgleda njihovo novo ljubavno gnezdo. 

Ponosna na to što je konačno usledio miran period, Luna Đogani konačno uživa u ljubavi, bez suza i stresa. Težak period je iza nje, a budući da je u blagoslovenom stanju, mlada rijaliti zvezda sasvim se prepustila uživanju. 

Njihov dom nedavno je dobio sasvim novu dimenziju - topla, mirna i ušuškana atmosfera najvažnija je za njeno i bebino zdravlje. Tu su ikone, fantastična praznična dekoracija, kao i mnogi drugi detalji koji ulepšavaju njihov mali, zajednički svet. 

Brže nego što je bilo ko očekivao: Udaje se Luna Đogani!

Da Luna u svemu tome uživa, dokazuje i video u kom je pokazala svoj trudnički look. Njen blistav izgled svi su komentarisali - nimalo se nije ugojila, a njeno lice izgleda sveže i odmorno. Sve je ovo produkt konačne sreće i mirnog perioda koji je usledio u njihovim životima. 

Luna Đogani pokazala trudnički stomak - Drugo stanje, novi imidž! (FOTO)

Sada, kada je stan konačno uređen za uživanje i doček prinove, Luna je istakla da je rijaliti i muzičku karijeru ostavila po strani, a planove oko venčanja i porođaja planira s velikom dozom opreznosti. 

– Marko i ja ćemo se venčati pre mog porođaja zato što ne bih volela da imam vanbračno dete! Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vreme provodim tako što se odmaram i po ceo dan leškarim. Informišem se o stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige. Konsultujem se dosta i s mamom jer je ona tri puta rađala, tako da zna kroz šta trenutno prolazim – rekla je Luna nedavno za „Informer”.

Komentari (1)

Loading