Celebrity News

Megan otkrila da je imala pobačaj: Držala sam u naručju svoje prvo dete i znala da gubim drugo!

Megan Markl otkrila je da je izgubila bebu i to dok je Arčiju menjala pelene.

Megan otkrila da je imala pobačaj: Držala sam u naručju svoje prvo dete i znala da gubim drugo!

Otkako je s Harijem započela novi život van kraljevske palate, njena druga trudnoća bila je glavna tema novinskih napisa. Dok se o svemu tome naširoko pisalo, Megan je mudro ćutala. 

Ipak, paparaco fotografije ispred jedne ginekološke klinike u Kaliforniji podgrejale su priče da se u životu Megan i Hari dešava nešto nepredviđeno. 

Umesto lepih vesti, stigle su tužne - Megan Markl doživela je spontani pobačaj. 

Bivša vojvotkinja od Saseksa konačno je priznala da je izgubila bebu i to u julu, a za „New York Times” otkrila je da joj je pozlilo kod kuće u Los Anđelesu. 

Megan Markl tek sada otkrila zašto je nestala s društvenih mreža

- Nakon što sam Arčiju promenila pelenu, osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju, pevajući mu uspavanku da bi nas oboje smirila. Vesela melodija bila je potpun kontrast mom osećanju da nešto nije u redu - napisala je Megan. 

Megan Markl jedva je podnela ovaj tragični gubitak, a Hari je kao i uvek, sve vreme bio uz nju. Dok je ležala u bolnici tužna i uplakana, njen suprug bio je jedina svetla tačka tog kobnog trenutka. Hari je smogao snage da svojoj supruzi pruži utehu, iako se i on raspadao na komade. 

Bivša vojvotkinja Megan Markl pokazala nešto što je godinama skrivala (FOTO)

U rubrici pod nazivom "Gubici koje delimo" Megan je otvorila dušu priznavši da u tom trenutku nije videla izlaz iz situacije. 

– Dok sam držala svoje prvo dete, znala sam da gubim ono drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti – završila je Megan svoju intimnu ispovest ističući da je 2020. godina velikih gubitaka.

Komentari (0)

Loading