Celebrity News

Kaja Ostojić: Ne bih želela da rodim sina sa 45 godina

Pevačica ne skriva da želi sina

Kaja Ostojić:  Ne bih želela da rodim sina sa 45 godina

Pevačica Katarina Kaja Ostojić se u ulozi majke ostvarila još u 18. godini zbog čega je vanredno završila i srednu školu. Iako je bila mlada, ni ona ni njen tadašnji izabranik Nikola Dragojlović, ni u jednom trenutka se nisu dvoumili da li žele da zadrže dete

– Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu 'tako je kako je, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se'. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, baš su bili ljuti na mene, ali sada ih razumem –  rekla je Kaja za "Informer hit" i dodala da su problemi u braku počeli još tokom trudnoće.

 

 

– Tada sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Kada sam se porodila očekivala sam njegovu podršku, ali je nisam dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu iako sam mislila da jesam. Nikoli je preče bilo da izađe u grad sa društvom, nego da bude uz mene i kćerku. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela zahtev za razvod braka – rekla je pevačica koja se na prvi pogled zaljubila u svog drugog, a onda i trećeg supruga - košarkaša Uroša Duvnjaka, a potom i svetski poznatog DJ-a Džunior Džeka.


– Sa Urošem se sve brzo izdešavalo. Zaljubila sam se naa prvi pogled. Odmah smo se venčali, pa nismo ni stigli bolje da se upoznamo. Nismo pravili veliku svadbu, samo smo se registrovali. Naš brak, sa sve zabavljanjem, trajao je dve godine od čega smo bili razdvojeni godinu dana, jer je on igrao u Poljskoj, a sam bila čas kod njega, čas u Beogradu. Morala sam da radim jer sam imala troškove oko kćerke koja je išla u školu, a plaćala sam i dadilju koja je bila sa nama. Sve je to bilo na meni – rekla je Kaja a onda i ispričala kako je upoznala trećeg supruga.

 

 

–To je bila igra sudbine. Upoznala sam ga tri godine pre nego smo započeli vezu na jednoj žurci. Od svih ljudi koji su bili tu, on je prošao pored mene i zaustavio me. Kada sam otišla prišao je mom menadžeru i tražio mu moj broj telefona. S vremena na vreme smo se čuli preko Skajpa, pitao me kako sam šta radim.. tek kada je na fejsu video da više nisam zauzeta, odnosno da sam se razvela od Uroša, počeo je intenzivnije da mi piše".

Pevačica je rekla i da se udala za Džeka "jer nije bilo drugog načina da legalno boravi u Belgiji", ali i otkrila da još nisu zvanično razvedeni.

Pevačica je već neko vreme u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem koga je upoznalo preko zajedničkog prijatelja.

story

 

 

– Nikada nisam imala želju za brakom. Očigledno je da su mi se događali jer nisam kao ostale žene maštala o njima. Taj potpis na papiru ne može da pomogne ljudima da ostanu zajedno. Mada nikad ne reci nikad. Meni se planovi često izjalove i život me demantuje –  rekla je pevačica i dodala da bi volela i drugi put da se ostvari kao majka.

– Volela bih da imam sina, ali ne bih želela da ga rodim sa 45 godina. Sada imam 37 ako mi se u naredne tri godine dogodi, smatraću to božijim darom. Međutim, ako ne rodim do 40. odustaću  – bila je iskrena Kaja.

Komentari (0)

Loading