Celebrity News

Milicu je smrt deke načisto dotukla: Sve sam postigla na krilima njegove ljubavi!

Smrt deke Vladimira Milici je slomila srce...

Milicu je smrt deke načisto dotukla: Sve sam postigla na krilima njegove ljubavi!

Kada je pre neki dan objavljeno da je Milici Pavlović preminuo deka, mnogi su ostali u neverici. Svi su znali da će poznata pevačica njegov odlazak teško preboleti, a povodom ove vesti nije se oglašavala sve do juče. 

 Skrhana bolom, ipak je smogla snage i emotivnim statusom javno se oprostila od čoveka kog je volela najviše na svetu. 

– Pišem, brišem... Razmišljam da li da podelim ili ne. Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati... Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E, to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško – da mi pronađe profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem... Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve – napisala je Milica.

Milica Pavlović: U mom poslu nema mesta za labilne koji ne umeju da kažu "ne"

Popularna pevačica često je govorila da je upravo njen „Dude” zaslužan za sve njene uspehe, a zahvalna je i na privilegiji što je odrasla uz čoveka velikog srca i čiste duše. Kakva je Milica Pavlović danas...

- Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čoveka, jer sve što ja jesam - on me je naučio. On i gospođa Rada. Sve što sam postigla u životu - postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške. I sve buduće lepe dane, uspehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živeo za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega. Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu... I da, nemojte se stideti starijih i odbacivati ih jer to nije “in”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najlepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek! - završila je Milica svoje tužno pismo na „Instagram” nalogu.

Podsetimo se...

Miličin deka, kako su preneli domaći mediji, preminuo je pre nekoliko dana, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje. Pevačica se nakon ovog saznanja zaputila u Leskovac, a prema navodima medija, odmah ga je smestila u bolnicu. Međutim, usledila je najtužnija vest - deka nije preživeo. Sahrana je održana u najužem krugu porodice i prijatelja, a pevačica o gubitku dosad nije želela da priča javno.

Milica Pavlović ostala je bez najveće podrške u životu, a sada će kako i sama ističe, dati sve od sebe da deka Vladimir, nastavi da živi kroz njene pesme i sve buduće uspehe...

Komentari (0)

Loading