Celebrity News

Tuga u porodici poznate pevačice: Veliki gubitak Milice Pavlović

Pop pevačica ostala je bez deke kog je obožavala...

Tuga u porodici poznate pevačice: Veliki gubitak Milice Pavlović

Pevačica Milica Pavlović ovih dana preživljava pravu dramu. Naime, preminuo je Miličin deka Vladimir koji ju je odgajio. 

Miličin deka, kako prenose domaći mediji preminuo je pre dva dana, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

Pevačica se odmah nakon ovog saznanja zaputila u Leskovac, a prema navodima medija, odmah ga je smestila u bolnicu. Međutim, usledila je najtužnija vest.

Milica Pavlović o udaji: Da vidimo ko je taj nesrećnik koji će mene oženiti!

Sahrana je održana u najužem krugu porodice i prijatelja, a pevačica o gubitku ne želi da priča javno.

O svom deki, za kog je isticala da je ceo njen svet, ovako je govorila...

- Rođena sam u Švajcarskoj gde sam živela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim sa bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizovala babu i dedu, tako da smo nas troje odličan tandem - rekla je svojevremeno pevačica za "Hello".

Ponosna je na svoje poreklo, a abaka i deka dali su sve od sebe da Milica danas bude vredna, poštena i radna...

- Veoma sam ponosna na svoje poreklo i detinjstvo koje sam provela u Bunibrodu, jer sam upravo u tom malom mestu naučila sve što znam o životu. Odrasla sam okružena dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i sigurno da je sve to uticalo i na moj karakter. Iako su često pokušavali da me ponize ismevajući moje rodno mesto i nazivajući me Bunibrod, moja prednost je što sam svesna sebe i što nikad ne bih doživela kao poniženje nešto na šta sam ponosna u životu - istakla je Milica Pavlović svojevremeno za "Kurir".

 

Komentari (0)

Loading