Celebrity News

On mu je pored Nine bio vetar u leđa - Filip Krajinović: Izgubio sam sve sponzore, Nole mi je bio podrška

On mu je pored Nine bio vetar u leđa - Filip Krajinović: Izgubio sam sve sponzore, Nole mi je bio podrška

Filip Krajinović, srpski teniser koji je juče napravio senzaciju na Mastersu u Parizu, prošao je težak put koji je konačno počeo da se isplaćuje.

Koliko je njegov uspeh veliki potvrđuje podatak da je pre početka bio 77. igrač na ATP listi, a od ponedeljka će biti najmanje na 33. poziciji, što je velika nagrada za brojne prevaziđene probleme u proteklih nekoliko godina.

- Imao sam mnogo povreda tokom karijere, bilo je teško jer sam zbog toga izgubio sve sponzore. Hvala mojoj porodici koja je ostala uz mene - rekao je Krajinović, a onda dodao da mu je najbolji srpski sportista Novak Đoković bio velika podrška.

- U tom periodu sam imao veliku podršku Noleta i celog Dejvis kup tima.

Sada ga očekuje najveći dan u karijeri i prilika koju niko nije ni sanjao da će dobiti.

- Turnir još nije završen. Spremiću se za finale i videćemo šta će biti. Pristupam meču kao još jednom u nizu, protivnik će mi biti Džek Sok. Znam ga još iz juniorskih dana, on je odličan igrač. Meč će biti zanimljiv, a ja ću dati sve od sebe da sezonu snažno završim - rekao je Krajinović.

Koliku podršku ima od svog prijatelja i kolege pokazao je Novak kada je na društvenim mrežama poslao poruku Filipu:

- Veliki zagrljaj za mog druga junaka! Bravo majstore .. Dokaz da je uspeh zagarantovan kada voliš ono sto radiš i veruješ u sebe! Idemooo. Još jedan korak - napisao je Nole uz Filipovu fotografiju na Instagramu.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Nov 4, 2017 at 8:55am PDT

Podsećamo, Filip je svoj najveći uspeh u karijeri, do sada, javno podelio sa svojom lepšom polovinom, pa je na kraju meča umesto potpisa na kameri, napisao: "Nina hvala" i nacrtao srce!

Naravno, mislio je na voditeljku i bivšu suprugu glumca Branislava Lečića - Ninu Radulović, s kojom je već duže vreme u romantičnoj vezi.

Ponosna voditeljka zahvalila se svom dečku i na svoj Instagram postavila fotografiju kamere s natpisom: "Hvala tebi!"

????? Hvala tebi!!! @krajinovic_filip #ljubav

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Nov 4, 2017 at 8:56am PDT