Celebrity News

Istinska ljubav dobila epilog: Dženi postaje gospođa Jovčić!

Prelepu Dženi Martin zaprosio je njen partner, glumac Uroš Jovčić...

Istinska ljubav dobila epilog: Dženi postaje gospođa Jovčić!

Dugogodišnja veza Dženi Martin i Uroša Jovčića uskoro će biti krunisana brakom.

Iako su mnogi sumnjali da li njihova veza na daljinu može da opstane, Dženi Martin dokazala je da se za pravog muškarca vredi boriti. Pre nekoliko godina, prelepa pevačica i jutjuberka spakovala je kofere, doselila se u Beograd i time dala zvaničnu potvrdu – on je ljubav njenog života. 

Mnogi su u proteklom periodu spekulisali kada će njih dvoje stati na „ludi kamen”, a popularni glumac nedavno je izjavio za „Gloriju” da nikad nisu planirali svadbu.

Uroš Jovčić o glumi: Privlači me istraživanje i proživljavanje drugih života i mogućnost da usrećujem ljude oko sebe

Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja. Ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako. I iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo – rekao je tada Uroš.

Sve do juče, kada su konačno kanule suze radosnice zbog Uroševe prosidbe. Dženi Martin je zaprošena, a o ovom predivnom činu obavestila je sve svoje pratioce na „Instagramu”. 

– Rekla sam “DA” ljubavi mog života – napisala je Dženi vidno uzbuđena pokazavši i predivan verenički prsten. 

Istinska ljubav dobila je svoj epilog, a mi im ovim putem od srca čestitamo. 

Komentari (0)

Loading