Celebrity News

Vrati se, sve ti je oprošteno - Igor moli Seve da spasu brak?

Igor Kojić emotivno je slomljen?

Vrati se, sve ti je oprošteno - Igor moli Seve da spasu brak?

Razvod Severine i Igora Kojića za sve je još uvek jedna velika nepoznanica. Spekulacije o njihovom odnosu ne prestaju, a šta se zapravo dešava niko ne zna. Novi detalji samo isplivavaju, a nakon napisa da Severina ima novu ljubav, Igor je navodno u emotivnom rastrojstvu. 

On na sve načine pokušava da spase brak iako se s suprugom nije video šest meseci. 

- Seve i Igor se nisu videli šest meseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju, ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu videli - počeo je priču dobro obavešteni izvor „Informera”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kebin sin pogođen je vešću da Severina ima novu ljubav, a o razvodu nema ni reči. 

- Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštinić "samo dobar prijatelj". Igor je ubeđen da ga laže, ali je spreman da pređe preko svega samo da sačuva njihov brak. Rekao joj je: "Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati". Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom. 

Severina slavi: Ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi je poslao nju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Spekulacije da je u ljubavnoj aferi s gazdom vinarije Severina nije demantovala, ali je to nedavno uradio njen PR tim.

- Hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj, na kom je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - odgovorio je Severinin PR Davor Grgin magazinu "Index.hr"

Uspešni biznismen Tomislav Voštinić takođe je prokomentarisao ove navode ističući da je sve obična glupost. 

- Jooooj, gluposti! Ma daj, nemojte me uopšte to pitati, smešno mi je - izjavio je Tomislav za "Slobodnu Dalmaciju",  a kada su ga pitali da li poznaje popularnu pevačicu odgovorio je:

- Ma sve je okej, ajde, ćao - zaključio je, a za „Informer” izjavio je: 

– Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima - završio je Voštinić svoje izlaganje. 

Iako spekulacije o njihovom razvodu ne prestaju već mesecima, Severina Kojić na „Instagramu” još uvek prati samo svog supruga. Da li je to dovoljna potvrda je u njihovom odnosu sve u redu, više niko nije siguran. Prava istina jednom će isplivati na površinu...

Komentari (0)

Loading