Celebrity News

Bane Sanšajn: Svi vapimo za unutrašnjim mirom

Sećate li se najpoznatijeg repera iz grupe „Sanšajn”?

Bane Sanšajn: Svi vapimo za unutrašnjim mirom

Jedan od najomiljenijih repera iz perioda devedesetih godina, Branko Bojović poznatiji kao Bane Sanšajn, podelio je sa gledaocima televizije K1 svoje utiske o smrti Maradone, vesti koja je danas glavna tema svih domaćih i svetskih medija. 

- To je baš bedak, mnogo me je pogodila vest o Maradoni, a moram da priznam i da kapiram taj njegov lifestyle – s osmehom je priznao Bane u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

Bio je velika ličnost i ostavio je ogroman trag. Ali, kada sam gledao njegove intervjue, videlo se i da je umeo da bude nesrećan, zbog nekih svojih padova i grešaka. Ipak, živeo je punim plućima i sa takvim načinom života uspeh je doživeti 60 godina. 

Poslednjih godina, pozitivan način razmišljanja i vedar duh Banetu su naročito važni, te je to istakao i govoreći o Maradoni. 

FRAJER BIO FRAJER OSTAO: Marko Janković O RASPADU GRUPE 187, muzici i novoj karijeri

K1 TV screenshot

 

- Imao je jaku harizmu i videlo se mnogo puta da je bio veliki emotivac. Kada su mu deca pevao plakao je, a i na tribinama kada je navijao videlo se to njegovo veliko srce. Izbacivao je uvek pozitivu i kada nije bilo lako. A to je najvažnije. Biti mlad duhom i kada je bedak davati pozitivu i entuzijazam. I ja sam u životu imao razne uspone i padove, ali baš ti padovi su dobri jer tada dođe trenutak samoosvešćenja – kazao je Bane. 

Kako je naveo, iako uvek imaju najbolju nameru, neretko su roditelji ti koji nam usade neke programe i načine funkcionisanja kojih je kasnije teško otresti se. 

- Oni su nas učili onome što su njih učili njihovi roditelji, a danas ima toliko sjajne literature koju samo dok čitaš – odmah se osećaš bolje. Borio sam se sa sobom, i dalje se donekle borim, da izbacim te neke svoje negativne crte, kao što je agresija. Ta tiha agresija u tebi teži destrukciji, imao sam i poroke, ali posvećen sam učenju tehnika kako da kontrolišem misli i gde da ih usmeravam. Ja nisam Branko, ja sam ono što mislim. Misli determinišu i mene i sve nas. Lako osuđujemo druge, a mnogo je važno da praštamo i sebi i drugima. Da težimo sreći u sadašnjem trenutku, a ne da čekamo da još nešto postignemo pa da onda budemo srećni. Verujem da svaki čovek vapi za unutrašnjim mirom – istakao je Bane. 

Nele Karajlić: Maradona bi bio bog i da je bio kuvar!

K1 TV screenshot

 

Proletos je na radost obožavatelja njegove muzike objavio singl pod nazivom „Da li sam“ i iako je sve slutilo na godinu punu koncerata i veliki muzički come back, epidemija korona virusa je i njemu, kao i svima, poremetila planove. 

- Pesma je izazvala mnogo pažnje i imali smo mnogo zakazanih koncerata i svirki, ali su nažalost i svi otakazani. Jedini koji smo uspeli da održimo bio je onaj povodom zatvaranja letnje sezone zemunskog kluba „Fest.“ Bilo je sjajno, jer najviše volim kada koncert spontano preraste u žurku. Na binu su se popeli i nekadašnji članovi benda. 

Komentari (0)

Loading