Celebrity News

Helena Topalović se konačno oglasila: Istina o vezi sa suprugom voditeljke TV "Hepi"

Ošto i bez dlake na jeziku

Helena Topalović se konačno oglasila: Istina o vezi sa suprugom voditeljke TV "Hepi"

Ata Images

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka,  nedavno se našla u centru pažnje zbog fotografije koja je uslikana na aerodoromu.

Naime, Helena se na njoj nalazi u zagrljaju  Dušana Aleksića, supruga voditeljke televizije "Hepi" Jelene Dimitrijević. To je pokrenulo priče da su njig dvoje u ljubavnoj vezi, a sada je konačno i Helena otkrila istinu!

‒ Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam ‒ rekla je Helena za "Srpski tlegraf" i zamolila da novinari pitaju "i svoju koleginicu" da demantuje ove navode, misleći na Jelenu Dimitrijević.

Pročitajte: Dejana Živković i Damir Džumhur raskinuli zbog ove pevačice?

 

 


‒ Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, od slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja ‒  rekla je Helena.

Komentari (0)

Loading