Celebrity News

Sve je krenulo po zlu, Aleksandra Mladenović u suzama: Baš sam se potresla

Pevačica danima pokušava da dođe sebi

Sve je krenulo po zlu, Aleksandra Mladenović u suzama: Baš sam se potresla

ATA Images

Aleksandra Mladenović u veoma je teškom i lošem životnom periodu. Posla raskida sa Mihajlom Šaulićem, iako to nikada javno nije želela da komentariše, ljubav je stavila po strani i okrenula se sebi. Karijeru je stavila na prvo mesto, ali su onda stvari krenule po zlu. Korona virus u potpunosti je onemogući pevače da rade posao koji vole, a druženje sa publikom na nastupima postalo je nemoguće. Aleksandra je svakim danom sve više uznemirena, pa ne krije da je veoma zabrinuita.

- Poslednjih dana me je potresla i rasplakala cela ova situacija sa kovidom i to koliko je sve uzelo maha. Mnogo je bolesnih i stalno gledam, čitam i rasplačem se - rekla je Aleksandra za "24sedam". Ona je istakla da ju je veoma pogodila iznenadna smrt kolega Bojana Zlatanovića Tokana i Miše Aleksića.

Pročitajte: Aleksandra Mladenović - Kad naiđe pravi muškarac, tada ću postati majka

ATA Images

 

 

Aleksandra Mladenović potpuno se zatvorila u svoj luksuzni stan koji je nedavno kupila, i zbog veoma delikatne situacije ne želi nigde da ide. Svesna je da to utiče i na psihu i dobro rapoloženje, ali ne želi da rizikuje svoje zdravlje i zarazi se korona virusom. Priliku da pronađe novu ljubav tek sada nema, ali joj to ne smeta. 

- Verovatno da je tako, ali najvažnije je da svi budemo dobro. Ja ne idem nigde, uživam u svom stanu i gledam da izlazim isključivo kad moram. Tako sam odlučila i da Novu godinu najverovatnije slavim u krugu porodice, kao nekad kad sam bila mala - rekla je uz osmeh Aleksandra.

Komentari (0)

Loading