Celebrity News

Dajana Tripunović, posle borbe sa opakom bolešću, saopštila prelepe vesti

Pevačica je presrećna

Dajana Tripunović, posle borbe sa opakom bolešću, saopštila prelepe vesti

Slavica Tripunović Dajana davne 1991. godine proglašena je za Mis Jugoslavije i bila je poslednja lepotica koja je nosila tu titulu. Ubrzo posle toga Dajana je poželela da se oproba i u muzičkim vodama, pa je snimila nekoliko pesama, ali se veoma brzo povukla iz javnosti. Rodila je sina Aleksu, koji danas ima 15 godina, a 2013. godine udala se za biznismena iz Kanade. Iza sebe Dajana ostavlja i period kada joj je dijagnostifikovan rak grlića materice. Srećom, opaka bolest je otkrivena u najranijoj fazi i sve se dobro završilo.

Gostujući u emisiji "Grand Magazin", nekadašnja mis Jugoslavije, otkrila je da se posle punih sedam godina vraća na muzičku scenu i to sa novim hitom. Kako kaže, uz privatni biznis kojim se bavi, godine joj brzo prolaze, a vreme deli na pre i posle rođenja svog deteta.

- Trudim se da ne razmišljam o tome koliko se vreme promenilo ali primećujem to po svom sinu koji raste i menja se. On sada ima 15 godina i visok je 1.90 i u principu po njemu delim vreme - na pre i posle njega - priznala je Dajana.

Pročitajte: Poslednja Mis Jugoslavije - Gde je danas Slavica Tripunović? (foto)

Ata Images

 

 

Iako se od dece poznatih ličnosti uglavnom očekuje da krenu stopama svojih roditelja, ona ističe da njen sin za sada nema tih afiniteta.

- Ne pokazuje interesovanje za muziku, ali sam imala prilike da na rođendanima čujem da on zna i sluša, kako moje, tako i pesme mojih kolega. To je za mene bilo veliko iznenađenje - priznala je Dajana.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, misica veruje da su muškarci puni predrasuda i da je ženama koje se ne bave javnim poslom lakše da održe vezu. Kako navodi, njena poslovna putovanja svakako su uticala na to da bude trenutno sama, ali da bi želela da se u budućnosti to promeni. 

foto: youtube printscreen 

 

 

 

Komentari (0)

Loading