Celebrity News

Poslednja Mis Jugoslavije: Gde je danas Slavica Tripunović? (foto)

Autor: | 29/11/2017

Poslednja Mis Jugoslavije: Gde je danas Slavica Tripunović? (foto)

Poslednja Miss Jugoslavije, proglašena je 1993. godine, i bila je Slavica Tripunović iz Borova Sela.

@foto.nostalgija је поделио/ла објаву дана 14. Феб 2017. у 4:47 PST

Jugoslaviju je predstavljala na svetskom izboru, a nakon propasti Jugoslavije okušala se kao pevačica, pod umetničkim imenom Dajana. Danas živi daleko od očiju javnosti, sa sinom Aleksom.

- Od 18. godine sam u medijima, putovala sam, bavila se privatnim poslom, ispunjavala sebi želje, nemam za čim da žalim, sve što sam htela ispunilo se. Aleksu sam dobila posle 30. i onda sam se smirila, otvorila kozmetičko-frizerski salon i sad radim na otvaranju još jednog. Mnogi mi zameraju što sam napravila toliku pauzu u muzičkom svetu, pitaju me što me nema... Nastupam, ali ne toliko intenzivno, ne idem po svadbama, radim po diskotekama u inostranstvu - rekla je pre nekoliko godina Dajana piše radiosarajevo.ba.

Mediji su pisali i o njenoj borbi s rakom grlića materice, kao i udaji za biznismena iz Kanade. Nedavno se Slavica ponovno pojavila u javnosti i pred kamerama rekla čime se danas bavi.

- Nije da ništa ne radim, ja mnogo toga radim, ali moji poslovi nisu medijski eksponirani. Ne znam koliko ljudi zna da sam se pre bavila ugostiteljstvom, pa bih ponovno volela ući u te vode. Dugi niz godina bavim se proizvodnjom ruža, imam staklenike s ružama i to već 15 godina - rekla je nekadašnja Mis Jugoslavije za Blic.