Celebrity News

Ivana Korab prvi put pokazala trudnički stomak: Do sada sam to čuvala za sebe (foto)

Ivana Korab svoju trudnoću dugo je čuvala kao svoju tajnu, a kako kaže za to je imala dobar razlog.

Ivana Korab prvi put pokazala trudnički stomak: Do sada sam to čuvala za sebe (foto)

Manekenka Ivana Korab udala se po drugi put u tajnosti, a onda je odlučila da i vest o svojoj trudnoći što duže sačuva samo za najbliže. 

Nekoliko puta Ivana je isticala da svoj privatni život želi da sačuva samo za sebe, jer joj iznošenje detalja i intime do sada ništa dobro nisu doneli. Ipak, lepa manekenka sada je na društvenim mrežama podelila prvu fotografiju trudničkog stomaka, uz značajnu poruku.

- I evo prve slike na mom "Instagramu" mene sa stomakom. Do sada sam čuvala to za sebe i svoj najuži krug ljudi jer sam imala dobar razlog za to, sto ću jednom prilikom da objasnim kada dodđe vreme za to. A za ovo vreme sam čula razne priče o sebi na temu moje trudnoće i mog partnera. Na veliku žalost svih dušebrižnika koji su svašta pljuvali moj dragi jeste oženjen ali sa mnom! I to već pune dve godine. Tako da još jednom u zivotu sam pustila da pričaju ko šta hoće, što više govori o njima nego o meni, i onda vremenom samo istina pobije sve ljubimorne duše. Želim svima koji me iskreno vole da pošaljem puno ljubavi i znam da razumeju što sam malo nestala i što sam imala potrebu da ovo zadržim za sebe - napisala je Ivana na svom "Instagramu".

Pročitajte: Ivana Korab za "Story" - Teška borba za majčinstvo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

Lepa manekenka nedavno je za magazin "Story" otkrila i pol svoje bebe, koju nestrpljivo čeka da upozna.

- Znamo da je dečak. Mnogi su prokomentarisali da sam ja prava mama za dečaka mada je meni samo bitno da je beba zdrava i da je sve kako treba. Svakako želim i dečaka i devojčicu.

A kada je ime za sina u pitanju, Ivana otkriva da se sa suprugom još nije usaglasila.

- Tu još traje borba, imamo uži izbor, ali sva imena koja sam ja predložila su internacionalna i neobična, dok su predlozi oca moje bebe više tradicionalna. Mislim da ćemo morati da sačekamo da se rodi naša bebica pa da vidimo koje mu ime najviše stoji. 

Komentari (0)

Loading