Celebrity News

Katarina Grujić otkrila lepe vesti, ni sama ne može da veruje da je to istina

Pevačica je spremna za novo životno poglavlje

Katarina Grujić otkrila lepe vesti, ni sama ne može da veruje da je to istina

Katarina Grujić pre samo nekoliko dana oduševila je sve svoje fanove najnovijim imidžom, a već danas ponovo stižu lepe vesti iz života popularne pevačice. Naime, Kaća bi uskoro mogla da se okuša i u novoj životnoj ulozi i to kao glumica. Kako navodi domaća štampa, poznati italijanski producenti angažovali su je za potrebe snimanja novog filma. Trebalo je da prve kadrove snimi u septembru, ali je sve odloženo za april zbog pandemije kovida-19. 

- Dogovor je bio da Kaća krajem septembra snimi prve kadrove, ali zbog situacije u svetu sve su odložili. Ekipa će se okupi početkom aprila, ako se do tada ne desi nešto nepredviđeno. Biće joj plaćen privatni avion, smeštaj i dobar honorar, mada ona za novac nije ni pitala zato što joj je čast da glumi u ostvarenju visoke produkcije - rekao je izvor za "Informer". 

Pročitajte: Kaća Grujić oštro - Mnoge koleginice me mrze zbog veze s fudbalerom

Miomir Milić

 

Kaća je lepe vesti potvrdila i priznala da je veoma uzbuđena, kao i da se veoma raduje novom poslovnom poduhvatu.

- Tačno je da su me preko prijatelja zvali da glumim u italijanskom filmu. Moja uloga je kratka, ali zapažena. Snimala bih scene u kazinu u Monte Karlu, ali za sada ne bih detaljisala jer je zbog korone sve pomereno - kaže Katarina Grujić i otkriva kako je filmska ekipa došla na ideju da baš nju angažuje.

- Slikala sam se za naslovnu stranu jednog novog francuskog časopisa, koji se zove "Moral moda". Trebalo je da bude promovisan u Kanu. Tema fotografisanja je bila "Dolče vita", ali zbog pandemije je sve odloženo.

Pročitajte: Katarina Grujić šokirala - Nisam obična žena fudbalera

ATA Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading