Celebrity News

Nina Janković odbila ulogu zbog vrućih scena: S njim nije želela da deli takav kadar

Glumica koja od početka gradi besprekornu karijeru, otkrila je zbog čega je odbila ulogu u seriji koja je postala hit.

Nina Janković odbila ulogu zbog vrućih scena: S njim nije želela da deli takav kadar

Glumica Nina Janković prvi put je publiku osvojila ulogom u filmu „Montevideo”. Mnogima se dopao slobodan duh mlade umetnice, koju je tumačila, a njena smelost u toj ulozi propraćena je brojnim pohvalama.

Ipak, glumica sada otkriva da joj nije svaki put bilo jednostavno da se opusti tokom snimanja intimnih scena.

Tokom gostovanja u emisiji „Sceniranje” Nina je otkrila anegdotu koju je s Vukom Kostićem imala tokom snimanja emotivne scene u prvoj sezoni popularne serije „Ubice mog oca”.

Pročitajte: Nina Janković otkrila pol bebe, čestitke pljušte (FOTO)

Čekamo mi da kažu „akcija”, bio je takav kadar da se ništa ne vidi, ja sam opuštena, ali verovatno nisam izgledala tako, na šta će meni Vuk: „Opusti se, srećo, ja sam ti kao brat!” Pa, gde sad to da mi kažeš?! – ispričala je glumica kroz osmeh, ističući da su takve scene sastavni deo njihovog posla.

Lepa glumica ipak je otkrila da je postojala situacija u kojoj je upravo intimna scena između nje i Miodraga Dragičevića bila povod da odbije ulogu.

– Miši je ta uloga u „Čizmašima” bila prva uloga. Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a ni njemu sigurno ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je pre svega brat mog muža. Njemu je to tad bilo bespotrebno. Nisam želela da se oseća neprijatno na snimanju svoje prve uloge. Posavetovala sam se s mojim mužem Matijom i oboje smo došli do zaključka da bi naslovi kao što su „Bio sa snajkom u krevetu” ili „Vrele scene sa snajkom” sigurno osvanule u medijima, a to je bespotrebno – istakla je ona.

Pročitajte: Glumica Nina Janković ne skida osmeh sa lica, evo šta je razlog (foto)

Nina Janković zabeležila je tokom karijere brojne glavne uloge, a veliki projekti je tek očekuju. Ipak, trudna glumica sada manje snima kako bi negovala svoju trudnoću i bila spremna za dolazak ćerkice.

Komentari (0)

Loading