Celebrity News

Ana Nikolić uplašena za sebe i svoje najmilije

Trenutnu situaciju s koronavirusom Ana Nikolić ocenila je kao veoma lošu, a osim toga što kaže da je uplašena ističe i da je cela estrada na ivici propasti...

Ana Nikolić uplašena za sebe i svoje najmilije

Ana Nikolić veoma je pogođena trenutnom situacijom u našoj zemlji i sve veoma emotivno doživljava. Kako i sama ističe, ima članova njene porodice koji leže u bolnicama.

Živi u strahu i neizvesnosti, ali hrabro ide napred. 

– Kako mogu da budem, kao i svi ljudi u ovoj zemlji, osećam se loše, nesigurno, uplašeno, neizvesno. Naravno da se ne osećam najbolje, ali šou mora da se nastavi. Manje-više što sam majka, ovo najmanje pogađa decu, to je za njih običan virus. Ono što sam doživela oko sebe, članove uže i šire porodice i prijatelje smestila sam po bolnicama, nije baš prijatno, odbrojavam dane da ova godina prođe. Osećaš se nemoćno, bespomoćno, naravno da uvek može da se nađe način, ali nije baš prijatno i nije sve tako kako izgleda, malo je situacija ozbiljnija, pola porodice mi je zaposleno u zdravstvu – rekla je Ana Nikolić u emisiji „Exkluzivno”, a zatim dodala: 

Drastičan potez Ane Nikolić - Nova promena imidža nosi važnu poruku! (FOTO)

– Pola zdravstva je obolelo, nema ko da leči. Otkako sam rodila Taru, u moju kuću se ulazi s natikačama i maskama. Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dete, bilo je sve sterilno, ona je za tri godine jednom bila bolesna, toliko je čuvam. U moju kuću se ulazilo s maskom i natikačama i pre kovida, retko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta manje. Sad kad budem imala drugo dete s nekim dečkom, neće biti tako sterilno – istakla je Ana, pa ispričala da je njena ćerka Tara nimalo ne podseća na nju.

Ana Nikolić - Srećna mama 

Bez obzira na celokupnu situaciju, Ana Nikolić izuzetno je srećna. U danima tuge i nezadovoljstva, uloga majke je sve u čemu u potpunosti uživa. 

– Izuzetno sam srećna mama jer je Tara toliko zahvalno dete. Moja mama kaže: „Evo, raste mali osvetnik”, ali želja joj se nije ostvarila, jer je Tara potpuna suprotnost od mene. Sad je skoro malo i ljuta što Tara nije kao ja, ja sam bila nemoguća, nisam htela ni da spavam.

Ana Nikolić opet provocira: Pevačica objavila ovu fotku i sad svi čekaju rat! (FOTO)

Popularna pevačica u istom razgovoru nije mogla a da se ne osvrne i na trenutnu situaciju na estradi, ali i saradnju s Marinom Tucaković.

– Ona je zaslužna za celu moju karijeru. Takva žena se još nije rodila i neće se roditi još dugo. Ja mislim da je ona vidovita, ona zna moja osećanja, čuje po glasu, vidi moje oči i zna kako se ja osećam – rekla je Ana, a zatim u svom zabavnom stilu opisala situaciju na estradi. 

– Estrada je osuđena na propast prvi put kad sam ja kročila na nju – rekla je u svom stilu Ana Nikolić.

Komentari (0)

Loading