Celebrity News

Potresne reči Marije Ramadanovski danas odzvanjaju Srbijom

Marija Ramadanovski ostala je bez jedinog idola.

Potresne reči Marije Ramadanovski danas odzvanjaju Srbijom

Legendarni Džej Ramadanovski preminuo je juče u 57. godini, a za „Blic” se oglasila njegova ćerka Marija.

Slomljena od tuge progovorila je o tome kako se oseća. Smrt njenog idola i jedine najveće podrške iznenadila je celu njegovu porodicu uprkos njegovoj bolesti. 

Šta mogu da kažem? Katastrofa. Jedan veliki gubitak – rekla je Marija s tugom u glasu. 

Ona je ovom prilikom smogla snage i opisala poslednje Džejeve dane. Kako ističe, ništa nije ukazivalo da bi ovakva tragedija mogla da se dogodi. 

Sve isto, normalno. Kako može da provodi dan čovek koji je bolestan. Stalo mu srce. I to nas je sve iznenadilo. Pod lekovima sam...

Srce velikog čoveka prestalo je da kuca: Preminuo Džej Ramadanovski

Pevač anđeoskog glasa otišao je tiho

Džej Ramadanovski bio je čovek koji je svojim glasom lečio dušu milionima širom regiona. Njegove balade i pesme slušaju se i dan-danas, a ostaće upamćen i po sjajnoj energiji i poletnosti.

Marija Ramadanovski podelila je s javnošću po čemu će pamtiti svog tatu...

– Po svemu najlepšem, po najboljem srcu i duši, po velikodušnosti. Po najboljim pesmama koje ću pevati ceo svoj život. On je moj idol, moj najveći oslonac u životu. Sada sam ostala bez njega. I ne mogu da budem svesna da sam ga izgubila – rekla je Marija, koja je potom otkrila da joj je tata uvek nedostajao: 

– Imam dvadeset četiri godine. Bio je uvek tu kada mi je bilo teško i dizao me je. Više sam bila vezana za oca nego za majku, jer živim s mamom. Imam taj nedostatak oca ceo život. Nikada da nadoknadim, a sada je već kasno – kaže ona, a na pitanje kako je njena mama, kratko je poručila:

– Svi smo pod stresom i tabletama.

Pogledajte i poslednji duet koji je Marija izvela sa svojim tatom pre samo nedelju dana...

Komentari (0)

Loading