Celebrity News

Emina Jahović priznala: Nisam prebolela krah braka!

Emina Jahović tvrdi da još nije prebolela razvod od Mustafe...

Emina Jahović priznala: Nisam prebolela krah braka!

Popularna pop zvezda Emina Jahović osvrnula se na situaciju s koronavirusom, ističući da je ovo veoma težak period za sve nas.

Međutim, Emina je istakla da je u životu imala mnogo gore situacije, a jedna od njih svakako je razvod od Mustafe koji, kako kaže, još uvek nije prebolela. 

– Ova godina bila je jako teška za sve nas, ali ja sam i pre nje imala izuzetno teške i bolne periode u životu. Najteže sam podnela razvod od Mustafe. Stala sam na noge, ali svaka žena koja je prošla kroz razvod zna da je to nešto sa čim se miriš godinama – ispričala je pevačica za „Informer”.

Emina Jahović imala spontani pobačaj: Izgubila sam bebu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Nisam još prebolela krah braka, ali vreme je da tu sve postavim na svoje mesto.

Kako sama ističe, naučila je nekako da balansira, pa sad na probleme ne reaguje burno i emotivno. Tome uči i svoje sinove. 

Emina Jahović progovorila o 30 dadilja svojih sinova!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Danas mnogo smirenije reagujem na svaki problem koji se pojavi. Imam decu i trudim se da im objasnim koliko je važno da se nađe ravnoteža između dobrih i loših stvari u životu. Mudrost dolazi s godinama i to ostaje ceo život – poručila je Emina.

Emina nikad nije krila koliko je za nju ovaj period bio bolan. Kriza u braku dugo je trajala, ljubav je nestala, ali ih uzajamno poštovanje i deca vežu i dan-danas.

Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog dece. Koliko je trebalo da se stvori, toliko je trebalo i da se raspadne – rekla je Emina u emisiji kod Ognjena Amidžića, govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali. 

Modni okršaj srpskih lepotica: Emina Jahović ima savršene noge, ali ovaj dekolte je bio bomba!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: ‘Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje’ – otkrila je tada pevačica.

Emina je bez obzira na sve hrabro krenula napred, pa je pre nekoliko meseci predstavila i svoju novu beauty kolekciju. Očekuje je veliki uspeh, budući da su njeni proizvodi već veoma popularni. Koriste ga mlade devojke širom regiona, a i poznate dame potpuno su očarane. Posle kiše uvek dođe sunce...

Komentari (0)

Loading