Celebrity News

Emina Jahović imala spontani pobačaj: Izgubila sam bebu!

Emotivna ispovest pop zvezde ledi krv u žilama...

Emina Jahović imala spontani pobačaj: Izgubila sam bebu!

Popularna pevačica Emina Jahović otkrila je malo poznate detalje privatnog života. Ona je, naime, progovorila o spontanom pobačaju koji se ranije dogodio.

Pop zvezda jednom prilikom boravila je poslom u Beogradu, a tragedija o kojoj je govorila dogodila se po povratku u Istanbul. Iznenada je saznala je da je bila u drugom stanju, a nalazi pokazali su da s plodom nešto nije bilo u redu...

- Završavala sam neke obaveze u Beogradu i nisam ni znala da sam u drugom stanju. Saznala sam da sam trudna tek kad sam se vratila u Istanbul. Nešto nije bilo u redu sa plodom i izgubila sam bebu - rekla je Emina. 

PROČITAJTE: Emina Jahović otkrila koja su to dva tajna ženska oružja! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 28, 2020 at 7:33am PDT

Emina Jahović - Volela bih da rodim devojčicu! 

Budući da je majka dva dečaka, pop zvezda ne krije da bi volela da se ostvari kao majka i po treći put. Ona je istakla da bi volela da dobije devojčicu. 

 - Ako se desi, volela bih da rodim još jedno dete i želela bih da to bude devojčica - rekla je Emina koja se potom osvrnula na sinove koji svakom danom sve više sazrevaju. Rekla je da joj u Turskoj nedostaje razgovor sa naslednicima na srpskom jeziku. Jaman i Javuz odbijaju da govore njen maternji jezik...

- Stariji sin Jaman razume i govori srpski, ali baš slabo. Smešan je kada krene da priča na našem jeziku jer mnoge reči izgovori nepravilno. S druge strane, mlađi sin Javuz odbija da nauči srpski i s njim komuniciram isključivo na turskom - ispričala je pevačica, prenosi „Telegraf”.

PROČITAJTE: Emina Jahović – Biografija kao filmski scenario (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Oct 24, 2020 at 9:30am PDT

 

Komentari (0)

Loading