Celebrity News

Katarina Sotirović otkrila zašto se zaista razvela

Kraj nakon 14 godina braka

Katarina Sotirović otkrila zašto se zaista razvela

Katarina Sotirović se razvela od Aleksandra Rašića nakon 14 godina braka.

Kada je pre nešto više od godina dana govorila za magazin "Story", popularna pevačica je ponosno istakla da je nakon brojnih kriza brak s poznatim košarkašem ponovo stabilan.

Međutim, nedugo potom su shvatili da je za sve najbolje da svako krene svojim putem.

- Oboje smo bili svesni šta se dešava, seli smo i složili se da naš odnos ne treba nazivati pogrešnim imenima, šminkati ga, gurati stvari pod tepih i ostajati u braku koji može da preraste u godine agonije i nesporazuma. Shvatili smo da je bolje da se raziđemo na vreme, bez teških reči i svađa, dok neko od nas ne uradi nešto katastrofalno - počela je priču pevačica za "Gloriju".

Pročitajte: Sećate li se ove lepe plavuše - Udala se za poznatog sportistu, a evo šta danas radi i kako izgleda Katarina Sotirović

Ata Images

 

 

- Došli smo do momenta kad smo iscrpeli sve pokušaje da opstanemo, kada smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu smo doneli hladno i smireno.


- Probali smo deci da objasnimo da sve ostaje isto. Mislim da oni još uvek nisu ukapirali šta se tačno desilo, posebno David koji ima samo pet godina. Juliji je osam i ljuti se kada spomenemo reč razvod. I kad se šalimo na naš račun, posebno je osetljiva, zbog čega je Aleksandar dodatno zadirkuje - 


- Činilo mi se da izgledamo kao par sa reklame za kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom: lepa pegava deca, prelepi plavi roditelji sa savršenim zubima, tu trčkara i neki zlatni retriver... A onda se završi slikanje, par ode kući, i niko ne zna šta se tamo dešava. Bilo je tu neslaganja oko svega, od toga kako gledamo na život, preko vaspitanja dece, kuvanja ručka do parkiranja kola - iskrena je pevačica.

 

 

- Na kraju, on nije mogao da živi sa mnom takvom kakva jesam, niti ja sa njim takvim kakav jeste. Nas dvoje smo potpuno različiti, a kad dođete do toga da nervirate ono drugom samom svojom suštinom, kada počnete da gubite sebe, morate da se zapitate šta dalje - rekla je pevačica za pomenuti magazin. 

Komentari (0)

Loading