Celebrity News

Kraljica Leticija od Španije: Tajne modne imperatorke

Supruga španskog kralja slovi za omiljenu ličnost u Španiji, pa i šire, uprkos mrljama iz prošlosti koje su mogle da ugroze njenu reputaciju, ali dama koja svakodnevno daje lekcije iz stila milionima žena ima i nekoliko važnih trikova kojima dobija podršku naroda

Kraljica Leticija od Španije: Tajne modne imperatorke

Osećaj za stil koji ima kraljica Leticija prepoznat je još 2003, kada se verila s Felipeom, nakon što su godinu dana vezu čuvali u tajnosti. U kraljevsku porodicu stigla je kao razvedena žena, što je, možete zamisliti, bio svojevrstan skandal za određene članove monarhije, posebno tadašnju kraljicu Sofiju, s kojom nikada nije uspostavila dovoljno dobronameran odnos...

S namerom ili bez nje, kraljica Leticija od Španije (48) svojom pojavom izaziva mnogo pažnje svetske javnosti i to vrlo često u bukvalnom smislu.

Naime, jedna od najvoljenijih dama u Evropi, pored važne uloge u društveno-političkom životu svoje zemlje, važi za pravu modnu ikonu.

KRALJICA LETICIJA treći put u istoj odevnoj kombinaciji, odustala od smelih izdanja!

 

 

Ono što vam većina žena koje su na takvom položaju neće otvoreno priznati jeste da od momenta kad stupe na funkciju znaju da ona zapravo podrazumeva besprekornost na modnom planu više nego brojni drugi aspekti, te takve detalje tretiraju daleko ozbiljnije od mnogih drugih dama. Leticija je ulagala u svoj imidž. Zato je danas, pored titule koju nosi, nazivaju i „kraljicom stila“ a mi vam na fotografijama donosimo nekoliko primera koji tome govore u prilog.

Otkako je pre šest godina stupila na funkciju zajedno sa suprugom, kraljem Felipeom Šestim (52), slovi za jednu od vrlo retkih koje mogu da pariraju popularnoj vojvotkinji od Kembridža, ali zapravo je istina da je na polju popularnosti u svojoj zemlji verovatno premašila čak i nju. Španski ali i brojni evropski mediji njenu priču opisuju kao „Pepeljuginu“, iako se nekadašnja prezenterka noćnih vesti na nacionalnoj televiziji sigurno nikada nije mogla voditi kao naročito siromašna.

Video koji je postao hit na internetu: Kako je kraljica Leticija jednim potezom otkrila koliko ne podnosi svekrvu

 

 

Baš dok je bila na toj poziciji, Felipe ju je pozvao na sastanak i tako je počela njena avantura ka samom vhu glamurozne scene Evrope. Njen osećaj za stil prepoznat je još 2003, kada se verila sa Felipeom, nakon što su godinu dana vezu čuvali u tajnosti. U kraljevsku porodicu stigla je kao razvedena žena što je, možete zamisliti, bio svojevrstan skandal za određene članove monarhije, posebno tadašnju kraljicu Sofiju s kojom nikada nije uspostavila dovoljno dobronameran odnos.

Reputaciji tada mlade princeze sigurno nije doprinela ni informacija da je abortirala dok je bila u vezi s Davidom Teherom, a to je u javnost izneo Leticijin rođak lično. U braku s kraljem Felipeom dobila je dve ćerke, Leonor (15) i Sofiju (13) kojima se već predviđa da će dostojno nositi majčine gene. Kraljici se, doduše, zamera što nikada nije dozvolila da devojčice uspostave prisan odnos s bakom Sofijom, a nije u idealnoj komunikaciji ni sa suprugovim sestrama Elenom od Burbona i Kristinom od Grčke.

Kraljica Leticija u SPEKTAKULARNOJ CRVENOJ HALJINI svoje svekrve iz 80-ih godina (foto)

 

 

Navodno je upravo Leticija „kumovala“ ideji da se njima oduzmu mesečna primanja koja su im sledovala dok Felipe nije došao na čelo monarhije. Suprugovom ocu, abdiciranom kralju Huanu Karlosu, takođe je imala šta da zameri – to što se oštro protivio ideji da Leticija nastavi da se bavi novinarskim poslom nakon što je došla u porodicu.

Ipak, svoj duh nije uvek mogla da obuzda pa se kao jedan od skandala koje je izazvala pamti onaj kada je otvoreno kritikovala svoju monarhiju u jednoj debati u Gvadalahari, što je ostalo zabeleženo na video-snimku koji je kraljevska porodica Španije kasnije otkupila za šest hiljada evra. Ipak, nijedan „gaf“ iz prošlosti nije uspeo da umrlja idealnu sliku o kraljici koju često biraju za omiljenu ličnost španske javnosti.

Možda bi neke njene „koleginice“ iz Evrope, pored modnih mogle da hvataju beleške od Leticije i kada su veštine vladanja u pitanju.

Komentari (0)

Loading