Celebrity News

KRALJICA LETICIJA treći put u istoj odevnoj kombinaciji, odustala od smelih izdanja!

KRALJICA LETICIJA treći put u istoj odevnoj kombinaciji, odustala od smelih izdanja!

Kraljica Leticija važi za damu od stila, a njeno najnovije pojavljivanje privuklo je puno pažnje.

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija od Španije u nedelju su prisustvovali tradicionalnoj novogodišnjoj vojnoj paradi koja se održava ispred Kraljevske palate u Madridu. Kralj i kraljica imali su simboličnu dužnost da se pozdrave sa s okupljenim vojnicima, ali javnost pomno prati svaki njihov korak, stoga koliko god izbor garderobe zvuči nevažan, i te kako je važno odabrati adekvatan i primeren stajling i pokazati se u najboljem svetlu.

No, 46-godišnja kraljica je mnoge iznenadila svojom odevnom kombinacijom. Lepa kraljica je iz nekog razloga odlučila da odbaci svoje ženstvene, trendi i prefinjene haljine po kojima je pamtimo, te je za ovu priliku obukla dugačku baršunastu haljinu zakopčanu do grla s potpisom dizajnera Felipea Varele, a istu haljinu je nosila i 2012. pa 2014. godine, što je dovoljan pokazatelj toga kako kraljica čuva sve svoje haljine, bez obzira koliko su one stare.

Kraljica je stajling začinila bisernim brošem i minđušama, plavim salonkama i torbicom, kao i kratkom jaknicom od tvida s potpisom modne kuće Armani.

Mišljenja javnosti su, kao i obično, podeljena. Neki su razočarani jer kraljica obično ima odvažnije modne kombinacije, dok se nekima sviđa ovaj vid elegancije.