Celebrity News

Goca pripretila Mirku: Kupuj prsten, devojka kao Bojana se nalazi jednom u životu

Pevačica obožava snaju

Goca pripretila Mirku: Kupuj prsten, devojka kao Bojana se nalazi jednom u životu

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan,  već neko vreme uživa u ljubavi sa Bojanom Rodić. Sestra supruge Veljka Ražnatovića, za Mirka je fatalna, i on ne skriva koliko je i nju zaljubljen.

– Sjajno nam je u vezi. Sve nam je bajno, sjajno... Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Bojanu obožavam, ona je prava devojka za mene. Ništa još ne znam za svadbu, ali ona će se svakako desiti. Kad bude, neka bude, i to je to –  rekao je Mirko nedavno za "Srpski telegraf", a on nije jedini član porodice koji je oduševljen Bojanom. Naime, Mirkova majka je sinu "pripretila" da se oženi Bojanom.

Pročitajte: Sestre Rodić bez trunke šminke - Usudile se da pokažu pravo lice! (VIDEO)

 

 

– Bojana je stalno kod Mirka, kao da su već u braku. Devojka mu u svemu ugađa, pomaže Goci oko kućnih poslova, kuva, pere, pegla. Nedavno su slavili, pa se baš pokazala kao domaćica,a Goci sad sve to posebno znaći jer je više u Kraljevu kod majke koja je jako loše, nego u Surčinu, rekao je izvor za Scandal! Zato je i napala Mirka da kupuje prsten i više ne okleva "Šta ima više da čekaš, kupuj prsten! Ovakvu priliku ne smeš da prokockaš. Devojka poput Bojane nalazi se jednom u životu, nemoj da sam čula da si je povredio. Ona je ozbiljna, nije neka tamo od danas do sutra. Neću da je izigraš" – pripetila je Goca Mirku, na šta je on odgovorio da će se venčati s Bojanom čim im situacija sa koronom to dozvoli.

story

 

 

Komentari (0)

Loading