Celebrity News

Tužni zvuci violine ispratili pevača na počinak: Sahranjen Džej Ramadanovski!

Pevač koga oplakuje cela Srbija, sahranjen je danas na Novom groblju...

Tužni zvuci violine ispratili pevača na počinak: Sahranjen Džej Ramadanovski!

Legendarni pevač Džej Ramadanovski koji je preminuo u nedelju, 6. decembra danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice – ćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena s kojom je živeo do smrti, kao i zet Adil Maksutović.

Mirjana Bobić Mojsilović: Džej je metafora života

Ata Images

 

Ata Images

 

I mnogobrojni prijatelji, kao i kolege s estrade, ovim povodom okupili su se kako bi Džeja ispratili na večni počinak. 

Ata Images

 

Na sahranu poznatog pevača među prvima je stigao pevač Radiša Trajković Đani, kao i pevačica Vanesa Šokčić, Aleksandra Prijović, sa suprugom Filipom Živojinovićem i tekstopiscem Draganom Brajovićem Brajom. Posle njih stigli su i pevači Aco Pejović i Saša Matić, Marija Šerifović, Žika Jakšić, Moka Slavnić i mnogi drugi. 

Ata Images

 

Prema pisanjima domaćih medija, Džej je sahranjen po svim muslimanskim običajima, a kum pokojnog pevača Zoran Jagodić Rule, ispunio mu je i poslednju želju – 50 violina ispratilo je pevača na večni počinak. 

Nakon toga, održan je govor posvećen pokojnom pevaču.

- Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pevača, velikog čoveka... Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda - deo je govora:

Adil se u suzama oprašta od Džeja: Nedostaješ mi, oprosti mi što sam bio ljut!

Ata Images

 

- Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo. Pretvarao si suze u radost, tvoje pesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pesmama si pobeđivao patnju, lečio si nas humanošću, bio si lek za sve. Verovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku.

Džej, najvoljeniji otac, suprug i deda sahranjen je u grobnici pored glumaca Ivana Bekjareva i Tike Arsića.

Neka mu je večna slava!

Komentari (0)

Loading