Celebrity News

Snežana Dakić: Najgore je kad očekuješ da se mangup smiri

Bez dlake na jeziku

Snežana Dakić: Najgore je kad očekuješ da se mangup smiri

Snežana Dakić često iznosi svoje mišljenje na temu muško-ženskih odnosa. Tako je i ovog puta bez ustručavanja istakla da žene priželjkuju da muškarcima budu centar sveta, što nije realno.

Snežana Dakić oštro: Na Instagramu prednjače probisveti, možda nas korona pročisti od zla!

 

 

– Da li previse očekujemo od muškaraca? Emancipacijom žene su ostvarile brojna prava i slobode: od prava glasa, prava na obrazovanje, na rad, samoostvarenje, na abortus, na kontracepciju, na razvod, na slobodnu ljubav, lepo je biti svestan svega toga i osećati zahvalnost. Ali rekla bih da je porastao nivo naseg očekivanja od muškaraca. A oni su jednostavna bića kojima mnogo jače nego zenama upravljaju instinkti i urođeni programi. Mi bismo da im budemo centar sveta i centar pažnje, ali to nije realno. Bar ne na duže staze. Jer muški kod je da traži ženu da bi se ona brinula o njemu. Jer tako je vekovima i tako mu diktira podsvest. I ne samo o njemu, nego i o potomstvu i ognjistu – smatra voditeljka i dodaje:

Snežana Dakić: Moj brak je propao jer sam štedela novac, a Vladimir nije

 

– Najčesce se radi toga i žene. Zato traže ženu: da se ona brine i stara o svemu. A da on radi ali i da bude slobodan. Važno je da i žene budu toga svesne. I da sa sobom rasčiste da li su spremne i voljne sa se brinu o njemu, ili je bolje da nađu drugi tip muškarca, koji je sklon da i sam bude domaćin, a ima takvih. Koji je pažljiv, požrtvovan i empatican. Najgore je kad od mangupa i bonvivana, od boema ili alfa biznismena oćekujemo da se "smiri" i da bude kućni čovek i da mu mi budemo centar sveta. Mislim da to nije realno, čast izuzecima – napisala je Snežana.

Komentari (0)

Loading