Celebrity News

Razvod je doneo novu ljubav: Nikad viđene fotografije glumice i njenog izabranika

Prelepa uspomena iz Barselone odzuševila je sve Draganine pratioce...

Razvod je doneo novu ljubav: Nikad viđene fotografije glumice i njenog izabranika

Nakon što se razvela od supruga Veselina Čukvasa s kojim ima ćerku Bjanku, glumica Dragana Dabović nije želela da u javnosti priča o ovoj bolnoj temi. Usledio je period zatišja, ali je glumica nedugo posle pronašla novu ljubav.

Da je konačno srećna potvrđuju i uspomene s njenog „Instagram” profila i sada po prvi put transparetno pokazuje svog novog izabranika. 

Dragana Dabović: Skratila bih sebi jezik bar jednom mesečno

Dragana koja je već više od godinu dana u vezi s Milanom Kolarskim više ne krije da je konačno srećna u ljubavi, a tome svedoči i nikad viđena fotografija s prošloodišnjeg dočeka Nove godine u Barseloni.

Glumici je evocirala uspomene, a divna sećanja na početak jedne nove ljubavi podelila je i sa svojim pratiocima. 

- Želim vam svu ljubav sveta, jer samo nam je to potrebno. Da budemo voljeni, da volimo i čuvamo jedni druge - poručila je Dragana Dabović.

Dragana Dabović: Svaka mlada majka bi trebalo da izdvoji jedan deo dana koji će pokloniti sebi

Podsetimo, Dragana i Veselin venčali su se početkom maja 2016. godine na Dunavskom keju. Prelepa glumica koju publika najbolje zna po ulozi u serijalu "Vojna akademijia", prošle godine sa „Instagrama” uklonila je sve zajedničke fotografije sa Veselinom sklonivši i njegovo prezime. Ovaj potez podgrejao je priče o razvodu koji se po svemu sudeći, dogodio u tajnosti...

Komentari (0)

Loading