Celebrity News

Prvo pojavljivanje Megan Markl nakon priznanja o pobačaju nosi snažnu poruku!

Ove snažne reči dirnule su mnoge...

Prvo pojavljivanje Megan Markl nakon priznanja o pobačaju nosi snažnu poruku!

Megan Markl uspela još jednom je uspela da uzburka javnost. Prvo pojavljivanje nakon priznanja o spontanom pobačaju obeležila je snažnom porukom. 

Za sve „tihe junake” koji hrabro i nečujno pomažu onima kojima je to najpotrebnije za vreme najveće globalne krize, Megan je hrabro istupila napred i uputila sledeće reči...

– Svi smo videli kako se u zajednicama preduzimaju mere. Kako možemo da ustanemo jedni za druge. Kada su se programi za dečji ručak zaustavili, videli smo kako se naše komšije brinu da ta deca ipak dobiju hranu. Večeras slavimo ove tihe junake, od kojih za neke znamo, a nekim aplaudiramo izdaleka. Znamo vrednost hrane, da je to izvor života. A u trenucima krize, topli obrok može da učini da se osećamo prijatno, baš kao i prekopotrebni zagrljaj posebno u odsustvu ljudskog kontakta zbog socijalne distance koje se svi pridržavamo – rekla je Megan Markl i nastavila...

Megan Markl u srcu skandala: Privatne fotografije ozbiljno narušile ugled vojvotkinje od Saseksa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @megmarkles

– Za mnoge porodice uticaj pandemije bio je razoran, a previše njih susrelo se sa užasnim pitanjem: “Kako ću svojoj porodici da obezbedim hranu?” Ali, suočeni sa ovom poražavajućom stvarnošću videli smo i snagu ljudskog duha i izvanredne načine na koje zajednice odgovaraju u izazovnim vremenima. Videli smo dobro kod ljudi. Pojedinci su ustali i omogućili da se zadovolje najosnovnije potrebe u zajednicama. Pokazali su nam svima da čak i u najmračnijim vremenima, kada smo složni, imamo moć da podsetimo druge da postoji nada i da ćemo na kraju biti dobro – zaključila je Megan.

Kosmička hrabrost i smirenost Megan nakon tragedije koju je preživela mnoge je podstakla na optimizam i veru da nakon kiše uvek dođe Sunce.

Reakcija kraljevske porodice na Meganin pobačaj - Podrška ili osuda?

Podsetimo se...

Bivša vojvotkinja od Saseksa nedavno je priznala da je izgubila bebu i to u julu, a za „New York Times” otkrila je da joj je pozlilo kod kuće u Los Anđelesu.

Ukoliko ste propustili ovu dirljivu ispovest, više o tome pročitajte OVDE! 

Komentari (0)

Loading