Celebrity News

Gde je počelo tu se i završava: Tanjina borba za decu pala u vodu!

Tanjina borba za decu pala je u vodu nakon što se pročulo da je pevačica Dušanu sve oprostila. Izgubila je poverenje mnogih, iako tvrdi da je njen suprug ponovo sve izmanipulisao...

Gde je počelo tu se i završava: Tanjina borba za decu pala u vodu!

Tanjina borba za decu traje od aprila meseca. Pevačica je prošla kroz višemesečnu agoniju kada je njen suprug Dušan Jovančević odveo decu bez njene saglanosti. Sinove nije videla duže od šest meseci, a osim patnje i bola, doživljavala je teške uvrede i izdaje. 

Tanjina borba za decu pala u vodu zbog ovih prepiski? 

Pre nekoliko dana, u medijima pojavila se informacija da su Tanja i Dušan izgladili odnose. Tome su, navodno posvedočile i prepiske koje je njen suprug plasirao u javnost. Poruke koje nose reči ljubavi Tanja je odmah demantovala, međutim desio se preokret. Njena borba za starateljstvo pala je u vodu zbog pvih prepiski iako Tanja i dalje tvrdi da je Dušan izmanipulisao javnost.

Zbog toga, izgubila je poverenje mnogih. 

- Ne znam kako da objasnim ljudima da veruju meni. Iz poštovanja prema meni, mediji ne bi trebalo da objavljuju Dušanovu priču u prvi plan i da meni narušavaju ime. Sve ovo što sam radila godinama, borba od aprila, kao da je palo u vodu - počela je Tanja za "Grand magazin" i dodala da je njen suprug veliki manipulator.

Muž Tanje Savić tvrdi: Pomirili smo se, zbog ljubavi i dece

- Sve to je zato što je Dušan dao sebi za pravo da komentariše naše prepiske, kojih da li je bilo ili nije. Ali uspeo je nekako da izmanipuliše javnost. To je neverovatno kakvu moć manipulisanja čovek ima. Ja sam primer te dugogodišnje manipulacije - kaže Savićeva za "Grand magazin" koja otkriva da je zbog Dušana zapostavila svoje roditelje...

- Bila sam s njim 12 godina i toliko me je izmanipulisao da sam se skoro odrekla i roditelja i sestre. Daleko od toga da ja nisam bila svesna šta radim. Živela sam s njim i bila sam toliko okrenuta ka njemu, uspeo je da me izoluje od svih. Zagazite toliko duboko u te neke probleme, ne vidite, mislite da tako treba. Mislim da trenutno ne postoji mogućnost da odem u Australiju zbog kovida, letova, ali uskoro počinje suđenje - završava Tanja.

Komentari (0)

Loading