Celebrity News

Kaja Ostojić: Ne bih volela da mi ćerka bude pevačica

Ćerka Kaje Ostojić, Nikolina, napunila je 18 godina, a od majke je nasledila sklonost ka muzici. Ipak, njeno zanimanje će po svoj prilici biti neko drugo

Kaja Ostojić: Ne bih volela da mi ćerka bude pevačica

Pevačica Katarina Kaja Ostojić ostvarila se u ulozi majke još u 18. godini zbog čega je vanredno završila i srednju školu.

Iako je bila mlada, ni ona ni njen tadašnji izabranik Nikola Dragojlović ni u jednom trenutka se nisu dvoumili da li žele da zadrže dete.

Nikolina je od majke nasledila sklonost ka muzici. Ipak, njeno zanimanje će po svoj prilici biti neko drugo.

Ćerka Kaje Ostojić je veoma vredna i talentovana učenica

 

 

Ostojićeva je navela i da ne bi volela da njena ćerka Nikolina krene njenim stopama.

– Ona je tip za školu. Brzo joj radi mozak. Ima kapacitet za školu, ona će studirati. Ne bih volela da bude pevačica, super što je talentovana, uvek je lepo imati talenat za muziku – rekla je Kaja i na kraju otkrila kako će provoditi vreme dok je u Beogradu:

– U Beogradu ću raditi stvari koje nisam mogla dok je bio karantin. Ići ću u salone, dečko nije tu trenutno, ali će doći uskoro.

 Kaja je već duže vreme u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

 

– Živim miran život. Bavim se detetom i svojim bližnjima, treniram, čitam. To je moj ritam. Kad upadnem u previše sadržaja u jednom danu, malo se sludim – rekla je Kaja u emisiji „Šok tok”, pa se osvrnula na dečka, hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića.

– Mateo je boravio u Srbiji nekoliko puta. Složni smo, ne svađamo se, verujemo jedno drugom beskrajno. To je dovoljno da ne pravimo skandale, nema trzavica – kaže pevačica i otkriva planira li da se uda četvrti put.
 

Kaja Ostojić: Ne bih želela da rodim sina sa 45 godina

story

 

 

– Papir nije presudan za sreću, kad ljubavi nema, papir ne može da reši stvar – bila je iskrena Kaja.

Komentari (0)

Loading