Celebrity News

Osmehom protiv zla: Drastična promena Tanje Savić (FOTO)

Drastična promena Tanje Savić mnoge je oduševila. Novim izgledom dokazala je da žene i kad se najgore osećaju mogu da zablistaju u punom sjaju.

Osmehom protiv zla: Drastična promena Tanje Savić (FOTO)

Nakon što su u javnosti isplivale prepiske s Dušanom u kojima piše da mu je sve oprostila, Tanja Savić odmah je demantovala ove navode. Međutim, zbog ovih poruka, njena borba za starateljstvo pala je u vodu. a Tanja, bez obzira na sve, i dalje tvrdi da je Dušan izmanipulisao javnost. 

- Ne znam kako da objasnim ljudima da veruju meni. Iz poštovanja prema meni, mediji ne bi trebalo da objavljuju Dušanovu priču u prvi plan i da meni narušavaju ime. Sve ovo što sam radila godinama, borba od aprila, kao da je palo u vodu - počela je Tanja za "Grand magazin" i dodala da je njen suprug veliki manipulator.

- Sve to je zato što je Dušan dao sebi za pravo da komentariše naše prepiske, kojih da li je bilo ili nije. Ali uspeo je nekako da izmanipuliše javnost. To je neverovatno kakvu moć manipulisanja čovek ima. Ja sam primer te dugogodišnje manipulacije - kaže Savićeva za "Grand magazin" koja otkriva da je zbog Dušana zapostavila svoje roditelje...

Gde je počelo tu se i završava: Tanjina borba za decu pala u vodu!

- Bila sam s njim 12 godina i toliko me je izmanipulisao da sam se skoro odrekla i roditelja i sestre. Daleko od toga da ja nisam bila svesna šta radim. Živela sam s njim i bila sam toliko okrenuta ka njemu, uspeo je da me izoluje od svih. Zagazite toliko duboko u te neke probleme, ne vidite, mislite da tako treba. Mislim da trenutno ne postoji mogućnost da odem u Australiju zbog kovida, letova, ali uskoro počinje suđenje - završavila je Tanja.

Drastična promena Tanje Savić - Kao Feniks koji se ponovo rodio iz svog pepela

Osim toga što se za svoju decu bori kao lavica, a dane provode sama i tužna, popularna pevačica odlučila je da se zabavi i malo poradi na svom fizičkom izgledu. Drastična promena imidža, pravo je osveženje za sve njene pratioce, a mnogima je fascinantna i snaga koju pokazuje u najgorim danima svog života.

Tanja je putem fotografije svojim pratiocima predila pravo iznenađnjene ali je poslala i snažnu poruku...

- Čuvajte se. Smejte se i kada vam je najteže. Tako ja funkcionišem ovih dana i svo ovo vreme dok sam bez dece. Kada ne možete ništa da promenite, morate da ostanete jaki i motivisani da će sve ovo jednom proći. Sve dok ima nade u meni, imam za šta da se borim. Samo jako - bile su Tanjine reči zbog kojih je je dobila pregršt divnih reči i komplimenata...

Muž Tanje Savić tvrdi: Pomirili smo se, zbog ljubavi i dece

Komentari (0)

Loading