Celebrity News

Nova devojka Toma Kruza je prava lepotica (foto)

Nova devojka Toma Kruza je dve decenija mlađa koleginica koja je, kako pišu strani tablodi, potpuno osvojila njegovo srce.

Nova devojka Toma Kruza je prava lepotica (foto)

Otkako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, Tom Kruz nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi sa njim su na nivou nagađanja.

Poneka informacija dospe do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegov gesta. Zvanične potvrde nikada nema. Međutim, sada sa seta " Nemoguće misije" stižu vesti o kojima javnost ne prestaje da bruji ‒ Tom Kruz ima novu devojku! 

Nova devojka Toma Kruza je dve decenije mlađa koleginica

Kako prenosi magazin „The Sun“ srce Toma Kruza osvojila je dve decenije mlađa koleginica Hejli Atvel. Kruz i lepa Hejli nerazdvojni su od prvog snimajućeg dana, a izvori bliski glumcu tvrde da od 2012, kada se razveo od Kejti Holms, nije bio ovako nasmejan i zaljubljen. S druge strane, Hejli je početkom 2020. okončala dugu vezu i sada je spremna za novu ljubav.

Pročitajte: Tom Kruz paranoičan zbog tajne koja će biti razotkrivena

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANIATICOS DEL CINE (@maniaticosdelcine)

‒ Sve teškoće oko kovida, a i karantin, dodatno ih je zbližio, pa su sada nerazdvojni. Sastaju se i posle snimanja, a Hejli je bila i u Tomovom stanu u Londonu. Sjajno se slažu i oboje su presrećni ‒ prenosi „Daily Mail“ komentare kolega sa snimanja..

Komentari (0)

Loading