Celebrity News

Nije ispunio poslednju želju! Milan Lazić imao je velike planove za Darka i Marinu

Milan Lazić, preminuo je pre nekoliko dana usled komplikacija prilikom operacije želuca. Nedavno je sahranjen u Brestaču, a njegova porodica nema je od bola.

Nije ispunio poslednju želju! Milan Lazić imao je velike planove za Darka i Marinu

Otac Darka Lazića, kom se stanje iznenada pogoršalo prilikom hiruškog zahtava, preminuo je 13. decembra. Nedavno je sahranjen u Brestaču, a na večni počinak ispratili su ga mnogobrojni prijatelji, komšije i kolege...

M.M./ATAImages

 

Milan Lazić - Niko se nije nadao tragediji

Darko Lazić koji se i sam podvrgao ovom opeativnom zahvatu, pokazao je izvanredne rezultate nakon nekoliko meseci. Folk pevač smršao je 70 kilograma. Budući da je i otac Darka Lazića takođe kuburio s viškom kilograma, ova operacija svima se činila kao idelano rešenje, te je Milan po sinovljevoj preporuci otišao na ovu intervenciju. 

Međutim, niko se nije nadao komplikacijama i tragičnoj smrti...

Neutešni Darko Lazić: Uspomena s ocem koja slama srca

M.M./ATAImages

 

 

Milan Lazić bio je čovek velikog srca, a poslednja želja mu nije uslišena

Meštani Brestača za porodicu Lazić imaju samo reči hvale, a osim što su prava, domaćinska familija, mnogi ističu i da svi članovi familije imaju veliko srce.

Tim povodom, jedan njihov komšija otkrio je da je Darko zajedno s ocem pomagao lokalnoj crkvi, a Milanova velika želja bila je da sinu i snaji Marini priredi spektakularnu svadbu kakvu Brestač nije video.

Nažalost, smrt ga je u tome sprečila...

M.M./ATAImages

 

- Oni su veliki vernici i uvek kad su bili u mogućnosti davali su priloge. Darko je naročito široke ruke. Duša me boli, jer znam da je Milan želeo da kad prođe korona sinu i snaji Marini, koju obožava, napravi svadbu kakav ovaj kraj ne pamti. Nažalost, ta želja mu se nije ispunila - rekao je jedan od komšija koji je izuzetno cenio Milana i sve članove njegove porodice, piše „Svet”. 

Komentari (0)

Loading