Celebrity News

Prva šetnja po snegu: Neodoljiva slika Điđi Hadid i njene tek rođene ćerke (FOTO)

Slika Điđi Hadid i njene tek rođenje ćerke sakupila je brojne simpatije pratilaca na „Instagramu”.

Prva šetnja po snegu: Neodoljiva slika Điđi Hadid i njene tek rođene ćerke (FOTO)

Poznata manekenka uživa u danima majčinstva, a sada je pokazala i kako je njena preslatka ćerkica uživala u snežnoj večeri. Prva šetnja po snegu i uživanje u svežem vazduhu obeležena je divnom, prazničnom fotografijom.

- Njen prvi sneg - napisala je lepotica ispod fotografije na „Instagramu” kojom se ujedno pohvalila i svojom i zavidnom postporođajnom figurom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Zbog zaraze koronavirusom iz gradske vreve sklonili su se još pre njenog porođaja, kako bi ostala zdrava i snažna za predstojeće avanture s mezimicom. Zajedničko vreme provode u Pensilvaniji na porodičnom imanju. 

Slika Điđi Hadid i njene tek rođenje ćerke sve je oduševila, a evo kako je izgledala prva fotografija devojčice

Điđi Hadid i njen partner Zejn Malik koji su više puta raskidali i mirili se, u drugoj polovini septembra 2020. postali su roditelji, a sada uživaju i ne razdvajaju se. Roditeljska uloga osnažila je njihov odnos, a u ovoj ulozi odlično se snalaze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Naša devojčica je stigla, zdrava i lepa. Da pokušam da vam opišem kako se trenutno osećam bila bi nemoguća misija. Ljubav koju osećam prema ovom malom ljudskom biću je veća od granice mog razumevanja. Zahvalan sam što ću te upoznati, ponosan sam što ću te zvati svojom ćerkom i srećan sam zbog zajedničkog života koji ćemo imati - napisao je tada ponosni tata svojevremeno na svom „Instagram” nalogu. 

NOVA MODA ILI OTPALO DUGME: Điđi Hadid pokazala kakvim poprsjem raspolaže (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Komentari (0)

Loading