Celebrity News

Dugogodišnje prijateljstvo dobilo epilog, Anđelka Prpić ima novu ljubav?

Anđelka Prpić - Nova ljubav u životu poznate glumice i dalje je tajna. Ipak, pojavile su se spekulacije da je lepa voditeljka u vezi...

Dugogodišnje prijateljstvo dobilo epilog, Anđelka Prpić ima novu ljubav?

Anđelka Prpić koja se nedavno razvela od Darija Prpića, navodno je uplovila u novu ljubavnu romansu!?

Anđelka Prpić - Nova ljubav na pomolu? 

Šarmantna dama trenutno uživa u vezi s bivšim dečkom pop pevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem s kojim je negovala dugogodišnje prijateljstvo. 

Prema navodima „Kurira” Anđelka je srećna u novoj vezi, a često odlazi u lokal svog novog dečka gde provode kvalitetno zajedničko vreme.

Krah devetogodišnjeg braka: Razvodi se Anđelka Prpić?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Anđelka Prpić - Nova ljubav nakon razvoda? 

Glumica je nakon kraha braka kratko potvrdila da je razvedena, ističući da je sa svojim bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima i da i dalje neguju porodične vrednosti. 

 Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo pre 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu da pritisnem „delete”, naprotiv – bila je izričita Anđelka. 

- Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali - rekla je početkom decembra Anđelka za medije.

Anđelka Prpić imanovu ljubav, a evo kako je ranije govorila o braku i suprugu

Za nju, brak je misija za koju supružnici moraju imati jasno razvijenu strategiju kako bi opstali u daljem životu. Od džangrizanja, kako kaže, nema ništa, a o svom braku ranije je govorila u superlativu...

Ovako je Anđelka Prpić prevarila supruga!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

- Brak je nešto na čemu mora svakodnevno da se radi. Svaka žena manje ili više ima predispoziciju da postane džangrizava i stalno melje, pa svom suprugu govorim kako mora da mi pomogne da ne postanem takva. Moramo da delimo sve obaveze kako bismo sačuvali sebe. Kao u svemu, tako je i ovde važno da nekome nađeš žicu kako bi ga motivisao da nešto uradi. To je ključna stvar – iskreno je navela umetnica i dodala: 

– Vreme provedeno u krugu porodice mi je najznačajnije. Moj suprug i ja imamo širok krug prijatelja koji takođe imaju decu i uživamo kad smo zajedno.

Komentari (0)

Loading