Celebrity News

Ćerka Kaje Ostojić 18. rođendan provela u bolnici: Pevačica bila van sebe!

Ćerka Kaje Ostojić 18. rođendan provela u bolnici, a pevačica je mnogo tužna što njena mezimica neće imati divnu uspomenu s punoletstva...

Ćerka Kaje Ostojić 18. rođendan provela u bolnici: Pevačica bila van sebe!

Pevačica Katarina Kaja Ostojić otkrila je da je njena ćerka punoletstvo dočekala u bolnici. Ona ističe da joj je kao majci mnogo krivo što njena ćerka neće imati adekvatnu uspomenu s punoletstva. 

Ćerka Kaje Ostojić punoletstvo dočakala u bolničkoj postelji, Kaja neutešna 

Godinu dana živimo u krizi koja je pogodila čitavu planetu, finansijski smo u minusu, a mnogo toga smo mogli da uradimo, istakla je Kaja razočarana celokupnom situacijom. 

– U Srbiji sam već četiri-pet dana. U takvom sam haosu. Ove godine znamo svi kakav nam je bio mart, april, svima su nam ti meseci bili isti. Ove godine nemam nijednu lepu uspomenu. Žao mi je što smo svi izgubili godinu dana, mogli smo mnogo stvari da uradimo, i finansijski smo u minusu. Ali najviše mi je žao što je moja ćerka proslavila 18. rođendan u bolnici. Ja sam tad bila van sebe i nisam se oglašavala. Ali posle, kad su me pitali za njen 18. rođendan, rekla sam kroz šta smo prošli. Imala je mononukleozu. Ja sam je imala s tri godine, bila sam u bolnici i nisam znala šta mi je. Nju sam rodila s nepunih 19 godina, termin za porođaj bio mi je 11. septembar, moj rođendan, ali se rodila 28. avgusta – rekla je Kaja u emisiji „Premijera – Vikend specijal” i dodala da je njena ćerka veoma odgovorna mlada osoba...

Kaja Ostojić: Ne bih želela da rodim sina sa 45 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

– Hvala bogu da mi nije vratio za ono što sam ja radila, bila sam svojeglava, samo što nisam u pubertetu više. Ona je poslušna i razumna, imala sam drugačiji odnos s njom, bila sam upućena na nju, gradile smo prisan odnos, na šta sam izuzetno ponosna. Ne volim da je hvalim jer se onda pokvari. Ima ona jači karakter, tu je na mene, ali borim se, samo da prođe pubertet. Iz ove perspektive mi je super, preporučujem svima da to urade tako mladi. Ne, šalim se, suviše je rano. Nas Bog čuva. Iz ove perspektive je super, niko ne može da veruje da sam ja majka, a ona ćerka. Super mi je to. Imam veliko dete koje može sve samo. Prilično je odgovorna i bolja je verzija mene.

Ćerka Kaje Ostojić nikada nije imala problema zbog maminog posla, kao što su imala mnoga deca javnih ličnosti.

– Nikad nije imala neke probleme, da je došla kući plačući jer joj je neko rekao nešto ružno za mamu. Od 13. godine živi u Belgiji, a tamo niko ne zna ko sam ja. Ne planiram da je vraćam ovamo, možda jednog dana, ali neka završi fakultet tamo, pa neka posle vidi šta će - istakla je Kaja na kraju. 

Kaja Ostojić prvi put o novoj vezi: Mateo je džentlmen, osećam se kao najbitnija osoba u njegovom životu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Komentari (0)

Loading