Celebrity News

Anja Mit potvrdila raskid veze: Fokus mi je na karijeri

Anja Mit raskid emotivne veze nije mnogo komentarisala, kao što ni pre toga nije previše govorila o privatnom životu

Anja Mit potvrdila raskid veze: Fokus mi je na karijeri

Anja Mit raskid emotivne veze je potvrdila i naglasila da joj je fokus sada na karijeri. Glumica ne skriva do obožava svoj posao i ističe da joj 24 sata često nije dovoljno za sve obaveze koje treba da završi tokom dana. Zbog toga su, priznaje, trpeli i odnosi s bliskim ljudima.

- Bilo je nedelja i meseci u kojima nisam imala dana odmora. Radila sam nekada 18 sati dnevno. Kada sat zazvoni u 6 ujutru, i kada znam da ću snimati 12 sati i posle igrati predstavu, nije lako. Ali moj posao je moja snaga i strast bez koje jednostavno ne mogu. Privatni život trpi jako i morate dobro da se organizujete za svoje trenutke što mi nije padalo teško. Međutim, imala sam malo vremena za drage ljude, uz svu dobru organizaciju, jer dan ne traje onoliko koliko mi treba. Na moju sreću, imam divne, tolerantne ljude oko sebe koji razumeju moj posao i ne zameraju mi što nisam sa njima češće i duže – ispričala je glumica u emisiji “Realna priča”. 

Anja Mit: Kad mi prilaze, muškarci moraju da se izuju

 

 

Anja Mit raskid je potvrdila uz odgovor na pitanje, da li joj je fokus trenutno na emotivnom životu ili karijeri

– Smatram da kompletno ispunjena ličnost mora da radi i na svojoj karijeri i ljubavi svakodnevno. Kada trenutno nemate jedno od ta dva, fokus vam je na drugoj stvari. Više nisam u emotivnoj vezi, tako da mi je fokus na karijeri – otkrila je glumica.

Anja je naglasila da ne želi da govori o planovima i željama dok ih ne ostvari.

 

 

– Imam mnogo neostvarenih želja, ali ćutim dok ih ne ostvarim, tako barem kaže pravilo kada ubadamo želju u soc od kafe – kaže glumica, pred kojom su, sudeći prema početku karijere, očekuju brojni uspesi.

Komentari (0)

Loading