Celebrity News

Luna Đogani: Pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu

Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković očekuju devojčicu kojoj su odlučili da daju ime Mia. Iako je presrećna što će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi, Luna priznaje šta je to muči.

Luna Đogani: Pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu

Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković žive svoju bajku. Tek što su veliku ljubav krunisali veridbom stigla je još jedna lepa vest - u njihovom dom dolazi devojčica Mia.

Iako je Đoganijeva presrećna što će postati majka ona je priznala da ima velike promene rasploženja tokom trudnoća.

- Kad se nekad pogledam u ogledalo, pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu - dodala je, između ostalog, rijaliti zvezda.

Situacija nije bila naivna! Luna Đogani morala na hitnu operaciju!

 

 

Luna Đogani: Veliki planovi nakon porođaja

U emisiji kod Ognjena Amidžića Luna je  nedavno najavila da će uprkos tome što je zbog negativnih komentara na račun njenih glasovnih mogućnosti htela da odustane od pevačke karijere, snimiti pesmu nakon sto se porodi.

 

 

– Uspeli su zli jezici da me spuste, nemam neki glas iako sam iz muzičke porodice. Bila sam u fazonu da više neću da snimam, ali sam htela da izbacim pesmu jer sam dobila mnogo dobru pesmu. Sačekaću da prođe sve ovo, pa ću da izbacim pesmu kao novopečena majka – rekla je Luna tada.

Komentari (0)

Loading