Celebrity News

Darko Lazić nakon očeve smrti: Marina je moja najveća podrška

Darko Lazić izgubio je oca nedavno i još uvek ne može da se pomiri s ovim teškim životnim udarcem. Kako je već poznato, Milan Lazić je preminuo usled komplikacija nastalih nakon operativnog zahvata smanjenja želuca

Darko Lazić nakon očeve smrti: Marina je moja najveća podrška

Otac pevača Darka LazićaMilan, preminuo je usled komplikacija nakon operativnog zahvata smanjenja želuca.

Darko je i sam imao ovu operaciju, pa je do poslednjeg trenutka verovao da će se njegov otac oporaviti. Ipak, Milan je izgubio najvažniju bitku, a pevač je ostao bez životnog oslonca. Ko mu je u ovim teškim danima pružio najveću podršku Darko je rekao pred kamerama "Premijere".

Bilo je pitanje dana: Nagli gubitak kilograma Darku Laziću stvorio nove zdravstvene probleme

Ata Images

 

 

 –  Operacija je prošla uspešno, njemu je posle toga pozlilo i stalo mu je srce, reanimirali su ga. I pao je u komu i nije se ni probudio. Neću podneti prijavu, ja mog oca ne mogu vratiti sa tim, on je potpisao da ide na operaciju, ne mogu nikog da krivim. Tako je Bog rekao, tako je morao da bude. Kolege su mi pružile podršku i hvala im na tome. Marina je moja najveća podrška, moj rođeni brat mi je bio takođe najveća podrška. Loreni nismo saopštili, neka prođe malo vremena, mora saznati ali kad dođe vreme za to –  rekao je Darko za "Premijeru".

Komentari (0)

Loading