Celebrity News

Na slici je „najlepša žena na svetu”, da li znate o kome se radi?

Naša popularna glumica današnjice oduševila je slikom iz detinjstva. Neki kažu da se nije promenila, a šta kažete vi?

Na slici je „najlepša žena na svetu”, da li znate o kome se radi?

Tamara Krcunović, glumica mlađe generacije koja je osvojila srca mnogobrojne publike svojom neposrednošću, oduševila je publiku slikom iz detinjstva. 

Popularna glumica pokazala najvredniju uspomenu

Objavivši sliku iz mlađih dana osvojila je srca svih na „Instagramu”. Pokazala je koliko je bila neodoljiva kao mala, a sve je oduševio i njen stajling koji je bio karakterističan za '80. godine. 

Crveni džemper i lokne danas nisu njen zaštitni znak, ali jedno je ostalo isto - prelepe, krupne plave oči po kojima je danas prepoznatljiva. 

Na ovu fotografiju nisu ostale ravnodušne ni mnoge posznate ličnosti, pa je sliku s pravim oduševljenjem prva prokomentarisala Sofija Milošević, zatim Jelisaveta Orašanin, Danica Maksimović i mnogi drugi. 

Tamara Krcunović ne veruje u brak: Nekim ljudima se ljubav nikada ne dogodi

Popularna glumica Tamara Krcunović - Detinjstvo protkano prelepim uspomenama

Tamara Krcunović rođena je u Beogradu, a sa samo tri godine krenula je u francuski vrtić. Oduvek je pokazivala pretenzije prema glumi i plesu, a u jednom intervjuu priznala je da je u nekom momentu u životu poželela da postane cirkuski akrobata.

Nežna plavuša, divnih, sanjivih očiju veoma retko govori o sebi, ali je jednom prilikom otkrila zanimljiv detalj iz detinjstva. U jednom intervjuu ispričala je kako je deda od rođenja zove Badura.

Tamari nije bilo jasno zašto baš taj nadimak dok jednm u albumu s porodičnim slikama nije pronašla isečak iz priče „1001 noć“ u kome je pisalo „Najlepša žena na svetu će se zvati Badura“.

Komentari (0)

Loading